بررسی تاثیر ابعاد کارآفرینی سازمانی بر بهبود توانمندسازی کارکنان اداره اسناد پزشکی شهرستان کرمان
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری)
- کد COI اختصاصی: ICPEEE01_0952
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 460
نویسندگان
کارشناسی ارشد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شهید باهنر کرمان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان
استادیار دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان
چکیده
باتوجه به نیاز اقتصاد ملی کشور به رهایی از وابستگی به درآمدهای نفتی و تقویت تولید ملی و اقتصاد ملی، از طریق اجرای روش های اتکا به تولید بوسیله فعالیت عوامل تولید نیروی انسانی و سرمایه در کشور، توجه به مباحثی چون کارآفرینی، توانمندسازی و درنتیجه بهبود کارایی و بهره وری در سازمانها ضروری و اجتناب ناپذیر می باشد . با چنین پیش زمینه ای، پژوهش حاضر در پی آن است تا تاثیر ابعاد کارآفرینی سازمانی بر بهبود توانمندسازی کارکنان سازمانی را بررسی نماید. داده ها نیز از مراجعین به اداره اسناد پزشکی شهر کرمان آوری گردیده اند. نمونه آماری تحقیق شامل نفر از کارکنان اداره اسناد پزشکی شهر کرمان در نظر گرفته شد. روش جمع آوری داده ها بر اساس پرسشنامه انجام گرفت. تجزیه و تحلیل اطلاعات بدست آمده از اجرای پرسشنامه ها از طریق نرم افزار SPSS در دو بخش توصیفی (فراوانی، فراوانی درصدی، میانگین، انحراف استاندارد) و استنباطی (رگرسیون چند متغیره، ضریب همبستگی پیرسون، آزمون رتبه ای فریدمن و آزمون شاپیرو –ویلک) انجام پذیرفت. نتایج تحقیق نشان داد که ارتباط معناداری بین ابعاد کارآفرینی سازمانی یعنی استقلال طلبی، نوآوری، پیشگامی در بازار، رقابت تهاجمی و ریسک پذیری بر بهبود توانمندسازی و بهره وری سازمانی وجود دارد. همچنین ابعاد کارآفرینی سازمانی دراداره اسناد پزشکی شهر کرمان بوسیله آزمون رتبه ای فریدمن، رتبه بندی شد و مشخص شد که بالاترین رتبه رقابت تهاجمی و پایین ترین رتبه مربوط به ر یسک پذیری می باشد.کلیدواژه ها
کارآفرینی سازمانی، توانمندسازی، بهره وری سازمانیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.