کاهش میانگین تاخیر انتها به انتها پروتکل مسیریابی TORAدر شبکه های Ad hoc با استفاده از سیستم ایمنی مصنوعی

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
  • کد COI اختصاصی: CITCOMP01_095
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1170
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمهدی موسوی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه کامپیوتر، واحد بافت، دانشگاه آزاد اسلامی، بافت، ایران

حمید پروین

عضو هیئت علمی، گروه کامپیوتر، واحد نورآباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نورآباد، ایران

چکیده

شبکه های موردی سیار یکی از ناحیه های فعالیت شبکه های بی سیم می باشد. به دلیل تغییرات مداوم گره های سیار و تغییر توپولوژی شبکه با حرکت گره ها، یافتن یک پروتکل مسیریابی اثربخش و کارا، جهت انتقال اطلاعات از منبع به مقصد در سرتاسر توپولوژی شبکه احساس می شود.. در شبکه های موردی سیار به مدت زمانی که بسته های اطلاعاتی در سراسر شبکه از گره مبدا به گره مقصد انتقال داده می شوند تاخیر انتها به انتها می گویند، از آنجایی که این زمان برای مسیریابی مهم است ما این معیار را مورد ارزیابی قرار دادیم و مشاهده شد که روش ارائه شده در این مقاله (EFFICIENCY-TORA)، تاخیر انتها به انتهای کمتری نسبت به پروتکل (TORA) دارد، به علت استفاده از سیستم ایمنی مصنوعی، بسته در حین ارسال از بین نمی رود و سریعتر به مقصد می رسد. این نوع الگوریتم بر روی زمان رسیدن بسته به مقصد تاثیر مثبت می گذارد.

کلیدواژه ها

شبکه های موردی سیار، سیستم ایمنی مصنوعی، تاخیر انتها به انتها، الگوریتم TORA

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.