موانع توسعه وتحول درسازمان های جهان سوم
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: ICMEH02_258
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 7409
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی مدیریت تحول دانشگاه آزاد واحد کرمان
چکیده
تحقیق حاضر در پی این است تا علل موانع رشد و توسعه صنعت را در کشورهای جهان سوم و ایران مورد بررسی قرار دهد به همین منظور به مطالعه چندین کتاب و بررسی نظرات صاحب نظرانی که در این زمینه تحقیقاتی انجام داده اند پرداخته شده است. مباحث پیداش مفهوم جهان سوم و علل عقب ماندگی کشورهای جهان سوم و نابرابری های جنسیتی و وابستگی سیاسی واقتصادی از موضوعات پیش رو می باشند. ویژگی های مشترک کشورهای جهان سوم سطح زندگی درحد امرار معاش به معنای میزان اندک درآمد سرانه ومصرف سرانه است؛ درآمداندک مذکوربه گونه ای بسیارنابرابر نیز توزیع می شود؛ میزان اندک تمایل به پس اندازودرنتیجه میزان پایین تشکیل سرمایه درکنار نسبت بسیار بالای هزینه،درکل هزینه هاصرف خرید موادغذایی وسایرنیازهای اولیه وضروری می شود، بنابراین کمبود سرمایه برای سرمایه گذری؛ بازدهی اندک دربخش های مختلف اقتصادی ازجمله کشاورزی وفعالیت های وابسته به آن که باوجود اشتغال اکثریت نیروی کادراین بخش هنوزازشیوه های سنتی تولید استفاده می شود وبهره وری بسیار پایین است . بیکاری وکم کاری به معنای وجود بیکاری مزمن دراقتصاد، بیکاری پنهان وکم کاری دربخش کشاورزی وسایربخش ها. فقدان زیربناهای اقتصادی، عدم نوآوری وابداعات جدید، عدم کارایی سیستم آموزش وپرورش ودرصدبالای بی سوادی، پایین بودن امیدبه زندگی ونرخ بالای مرگ ومیر در کنار رشد زیاد وسریع جمعیت به دلیل بالا بودن میزان موالیدکه نتیجه طبیعی آن نسبت بالای کودکان درکل جمعیت کشورودرصد پایین نیروی فعال استکلیدواژه ها
توسعه و تحول , سازمان , جهان سوممقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.