ارزیابی مقاومت بتن خودتراکم حاوی الیاف پلی پروپلین ومیکروسیلیس بااستفاده از آزمایشات اولتراسونیک و مغزه گیری

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF03_453
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 699
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین طلوع

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحدگرمی

رحمت مدندوست

دانشیار، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه گیلان

چکیده

دراین مطالعه به ارزیابی مقاومت بتن خودتراکم حاوی الیاف پلی پروپیلن ومیکروسیلیس درمحل بااستفاده از سرعت امواج اولتراسونیک وآزمایش مغزه گیری پرداخته می شود .آزمایش های سرع امواج اولتراسونیک و مقاومت فشاری برروی نمونه های مکعبی 15 سانتی متری تحت شرایط عمل آوری خشک ومرطوب ودرسنین 3، 7،14، 28 و 42 روزوآزمایش مغزه گیری برروی دالهای بتنی 20*60*60* سانتی متری درشرایط عمل آوری خشک و درسنین 7 ، 14، 28و42 روزانجام شده است .نتایج آزمایش مغزه گیری نشان می دهدکه مغزه های گرفته شده ازدالهای بتنی که حاوی الیاف پلی پروپیلن به میزان 25/. درصدحجمی مخلوط بتن خودتراکم معمولی (بدون الیاف) می باشند، باافزایش ناچیز مقاومت فشاری همراه است . همچنین باعث افزایش اندک سرعت امواج اولتراسونیک درنمونه های مکعبی باهمان میزان الیاف نیز شده است. استفاده بیشتراز این مقدارالیاف، سبب کاهش مقاومت فشاری مغزه ها وسرعت امواج اولتراسونیک می گردد.

کلیدواژه ها

بتن خودتراکم، بتن الیافی، الیافت پلی پروپیلن ، مقاومت فشاری ، سرعت امواج الوتراسونیک، مغزه گیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.