خشکه چینی درمعماری اورامانات

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF03_344
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1809
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن عباسی

دانشجوی معماری دانشگاه آژاد اسلامی واحد سنندج

چکیده

این یک حقیقت است که مردمان منطقه اورامان با استفاده از مصالحی با رنگ وجنسی بومی حس دلبستگی به مکان را در خود افزایش داده اند واین مانع مهاجرت آنها به بیرون از آنجا شده وعلاوه براین سبب ارتقای پتانسیل های توریستی وباروری اقتصادی در شهر شده است در این نوع معماری نتیجه می گیریم با استفاده از سنگ اصالت معماری ومنطقه را حفظ کرده اند وبا استفاده از چوب در بین سنگ ها نوآوری درمعماری منطقه کاملا مشهود است وبا استفاده از مصالح مرغوب وکیفیت استادکاران بومی اثری زیبا ماندگار وبا دوام برای نسل های آینده به جا گذاشته اند.

کلیدواژه ها

آتشکده های زرتشتی – هورامان – اهورا – کوهپایه های زاگرس – خشکه چینی – گل – روغن بزرگ ( روغن کتف) – موم – درخت چنار – درخت توت – تخت کوبی – کاه گل وآهک –خفته وراسته – اره آیی – حصیری – ابزارقاشقی – اصالت معماری – نوآوری در معماری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.