تحلیل دیواره های خاکی مسلح شده با روش میخ کوبی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF03_226
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 528
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمرتضی مرندی

گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی مهندسی ، دانشگاه شهیدباهنرکرمان، کرمان ، ایران

علیرضا حسنی صالح

گروه مهندسی عمران ، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه شهیدباهنر کرمان، کرمان ، ایران

چکیده

یکی از روشهای رایج در پایدار سازی موقت ودائم دیواره گودبرداری عمیق وشیروانی ها ، میخکوبی است که بدلیل سهولت در اجراجزو روشهای پرکاربرد به شمار میرود .با توجه به گسترش روزافزون این روش در داخل کشور نیاز به طرحی اقتصادی احساس میشود چرا که با توجه به محدود بودن منابع مواد اولیه ، ارائه طرحی بهینه منجر به صرفه جویی عمده در مصالح مصرفی میشود چرا که با توجه به محدود بودن منابع مواد اولیه ، ارائه طرحی بهینه منجر به صرفه جویی عمده در مصالح مصرفی میشود . دراین مقاله با استفاده از نرم افزار MATLAB وبراساس آئین نامه اداره راههای ایالات متحده (FHWA) ودر نظرگرفتن پارامترهای : مشخصات مکانیکی خاک ، مقاومت سطح تماس دوغاب تزریق وچال حفاری ، فواصل افقی وقائم میخها ، مقاومت کششی مصالح مصرفی استفاده شده در میخ ، زوایای شیب وکشش ایجاد شده در میخ ها ، ارتفاع دیوار ، زاویه گودبرداری ، زاویه سطح بالای گودبرداری ، وزاویه سطح بالای گود ،یک دیواره خاکی میخ کوبی شده مدلسازی شده وتاثیر این پارامترها برنیروی کششی ایجاد شده در میخها مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفته است . نتایج نشان داده است که با استفاده از یک کد بهینه سازی میتوان بهترین حالت موجود را برای انجام عملیات اجرایی محاسبه نمود.

کلیدواژه ها

میخکوبی ،پایدارسازی ،دیوارهای مهاربندی شده ، تسلیح خاک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.