بررسی پایداری لرزه ای سدهای خاکی بااستفاده ازتئوری کرنش مسطح
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CEUCONF03_116
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 542
نویسندگان
عضوهیت علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی ارومیه
کارشناس مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی ارومیه
چکیده
سدها ازجمله مهمترین سازه های ساخت بشرند که زندگی هزاران راتحت تاثیرقرارمی دهند بنابراین استفاده ازروش های قابل اعتماد درطراحی لرزه ای سدها کاملا ضروری می باشد.درگذشته برای محاسبه نیروهای واردبرسد درهنگام زلزله ازروش استاتیکی معادل استفاده می شد درحالیکه تحقیقات بیشترنشان دادتنها زمانیکه فرکانش تحریک از فرکانس طبیعی مخزن کوچکتر باشدمی توان ازروش استاتیکی معادل استاتیکی معادل استفاده نمودازآنجا که این شرط معمولا برقرارنمی باشد، روش های تحلیلی دینامیکی برای سدها به کارگرفته شدند. باپیشرفت های عددی و نیزاستفاده ازروش المان محدوددرانالیز سازه ها وگسترش وظهورکامپیوترها این امکان فراهم می شود که آنالیز دینامیکی سدها درمدت بسیار کوتاهتر انجام گیرد. دراین مقاله سد علویان به عنوان مطالعه موردی وبرپایه روش اجزاء محدود و باتوجه به نوع مساله به صورت کرنش مسطح درنظرگرفته شد. نتایج بررسی ها نشان می دهد که درصورت وقوع زلزله ، سدهای خاکی با هسته شیب کم عملکرد بهتری از خودنشان می دهد همچنین مشاهده گردید که باوقوع پدیده تخلیه سریع درسدهای خاکی ، پایدارشیب بالادست بدنه کاهش می یابد.کلیدواژه ها
روش اجزاء محدود، کرنش مسطح، تحلیل دینامیکی ، سدخاکی، شیب هسته ، پایداری لرزه ایمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی اثر ساماندهی بافت های فرسوده در توسعه پایدار شهر خرم آباد (مطالعه موردی : محله درب طاهر خرم آباد)
- سنجش میزان تاثیرگذاری مولفه های ارتقاء کیفیت فضاهای عمومی شهر در طراحی فرهنگسرا
- تبیین کاربرد هوش مصنوعی در معماری داخلی ابنیه
- شناسایی کارکردهای استفاده از شیشه های هوشمند در معماری و طراحی دوستدار محیط زیست
- ارزیابی عملکرد مدیریت شهری در توسعه ی گردشگری شهری (مطالعه ی موردی شهر بهشهر)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.