محاسبه ومقایسه برخی ازویژگی های دال های حفره داربادال های توپر

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF03_079
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 387
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدعلی هادیانفرد

دانشیاردانشکده عمران ومحیط زیست، دانشگاه صنعتی شیراز

زینب زکی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد زلزله، دانشکده عمران ومحیط زیست ، دانشگاه صنعتی شیراز

چکیده

ایده استفاده از سازه های سبک ودرعین حال ایمن ، کابرد سقف های حفره دار بتنی را رایج کرده است .دراین مقاله به بررسی ومقایسه خیز ،تنش های وون مایسز وتنش های نرمال ( تنش های داخلی ) دال توپر وحفره دار پرداخته شده است . برای رسیدن به این هدف از نرم افزار آباکوس جهت مدلسازی استفاده شده است . نتایج مهم این مقاله نشان می دهد که برای دونوع دال حفره دار وتوپر در ابعاد مساوی علیرغم متفاوت بودن وزنشان ، خیز ایجاد شده در هر دومدل تحت شرایط بارگزاری یکسان تقریبا به یکدیگر نزدیک می باشد وهمگرایی مقادیر خیز هر دومدل با افزایش دهانه بیشتر می شود همچنین مقایسه تنش های وون مایسز وتنش های نرمال دال توپر ودال حفره دار نشان می دهد که تنش های ایجاد شده در هر دومدل به یکدیگر نزدیک می باشد.

کلیدواژه ها

دال حفره دار ،دال توپر، آباکوس ، تنش های وون مایسزونرمال ، خیزدال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.