بازارهای دوسویه در صنعت کارتهای بانکی
- سال انتشار: 1386
- محل انتشار: اولین کنفرانس جهانی بانکداری الکترونیکی
- کد COI اختصاصی: EBANKING01_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1464
نویسندگان
رئیس طرح و توسعه شرکت تجارت الکترونیک پارسیان، لیسانس مهندسی صنایع.
چکیده
هدف از ارایه این مقاله شناخت بازارهای دوسویه (Two Sided Market)، شناخت ارکان و نحوه تعامل بین آنها، تعیین ابزارهای موجود برای تعامل بین ارکان در این نوع بازارها و نقش آن در صنعت کارتهای الکترونیکی به عنوان ابزاری در بانکداری الکترونیکی میباشد. در این راستا بانک صادرکننده، بانک پذیرنده، تامینکننده شبکه ارتباطی، دارنده کارت و پذیرنده کارت به عنوان ارکان بازارهای دوسویه و صنعت کارتهای الکترونیکی مشخص شده و نحوه تعامل و ارتباط بین ارکان در حالات مختلف طبق الگوهای موجود دنیا مورد بررسی قرار خواهد گرفت. برای این منظور تعیین کارمزدی بین ارکان به عنوان ابزاری موثر برای ارتباط آنها و حفظ منافع طرفین در صنعت کارتهای الکترونیکی با نام کارمزد (Interchange Fee) تعیین شده و نحوه مشخص شدن مقادیر و پرداخت بین ارکان تدوین خواهد شد. در ایران بازار صنعت کارتهای الکترونیکی به عنوان بازارهای دوسویه مشخص شده و همچنین نقاط ضعف و قوت شناسایی صحیح، تعاملات و نقش کارمزد بین ارکان در ایران بررسی و تحلیل شده و مشکلات بوجود آمده و راهکارهای پیشنهادی برای پیشرفت این صنعت در بازار ایران با استفاده از تعاریف بازارهای دوسویه و ابزارهای قابل تعریف، ارایه خواهد شد.کلیدواژه ها
بازارهای دوسویه Two Sided Market، صنعت کارت، کارمزد تبادل، بانک صادرکننده، بانک پذیرنده، تامینکننده شبکه ارتباطی، دارنده کارت و پذیرنده کارتمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.