عوامل حیاتی موفقیت سازمانی در پذیرش بانکداری الکترونیک

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: اولین کنفرانس جهانی بانکداری الکترونیکی
  • کد COI اختصاصی: EBANKING01_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3053
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن صادق عمل نیک

استادیار گروه مهندسی صنایع دانشکده فنی دانشگاه تهران

فریبرز جولایی

دانشیار گروه مهندسی صنایع دانشکده فنی دانشگاه تهران

چکیده

با وجود این که ارائه خدمات بانکی از طریق اینترنت (بانکداری الکترونیک) در حال رشد و توسعه می باشد , اما تحقیقات کمی راجع به موضوعات سازمانی در پذیرش این خدمات مورد بحث قرار گرفته است. در این مقاله از طریق تلفیق نوشتجات الکترونیک موجود بهمراه تجربیات واقعی بانکهای اروپایی اصول نظری و عملی با هم ارئه می شود. انگیزه اصلی این تحقیق پاسخ به دو سؤال می باشد . اول , تجربه سازمان ها در پذیرش بانکداری الکترونیک چه هست ؟ دوم , عوامل سازمانی که برای موفقیت در پذیرش بانکداری الکترونیک حیاتی می باشند چه چیزهایی هستند؟ برای بررسی عوامل موفقیت حیاتی سازمانی در پذیرش بانکداری الکترونیک از روش تحقیق بررسی موردی استفاده گردید . عواملی که بیشترین تأثیر را در خصوص موفقیت در بانکداری الکترونیک دارند عبارتند از : درک مشتریان , انعطاف پذیری سازمانی , قابلیت استفاده از منابع , امنیت سیستم ها , نام تجارتی ثابت , دارا بودن شبکه های چند رسانه ای ( نرم افزارهای جامع ) , بازار یابی خاص شبکه الکترونیکی , یکپارچگی سیستم ها , مدیریت تغییر نظام مند ( تغییر نظام مند مدیریت ), حمایت مدیران ارشد و ارائه خدمات بهتر به مشتری , به این نتیجه دست یافتیم که بانک ها نیازمند ایجاد تغییرات سازمانی قابل ملاحظه ای برای توانمند سازیشان در زمینه وب می باشند . تمرکز اصلی استراتژی تجارت الکترونیک بانک ها برا ی به حداکثر رسانی سود باید بر روی یکپارچه کردن شبکه بانکداری الکترونیک با سایر شبکه های نقل و انتقال خدمات باشند.

کلیدواژه ها

: بانکداری الکترونیکی , e-CRM , ERP , LAN , WAN

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.