ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ ﻣﺴﯿﺮ ﺣﺮﮐﺖ ربات پرنده ﺑﺎ الگورﯾﺘﻢ ﭘﺮدازش تصویر
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی رویکردهای نوین و کاربردی در مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: NAAME01_080
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 963
نویسندگان
گروه مهندسی مکانیک و مکاترونیک،واحد یزد،دانشگاه آزاد اسلامی،یزد،ایران
گروه مهندسی مواد و متالوژی، واحد یزد،دانشگاه آزاد اسلامی ،یزد،ایران
گروه مهندسی مکانیک و مکاترونیک،واحد یزد،دانشگاه آزاد اسلامی،یزد،ایران
چکیده
ربات ها دستگاهی الکترومکانیکی هستند که از آن برای انجام وظایف متفاوت استفاده می شود که این دستگاه ها قابل برنامه ریزی هستند. این ماشین های مکانیکی برای بهتر به انجام رساندن کارهای دقیق و تکرار ی طراحی می شوند . ربات های پرنده، ربات هایی هستند که به هر نحو توانایی بلند شدن از زمین یا به عبارت دیگر قابلیت پرواز را داشته باشند، با استفاده از الگوریتم پردازش تصویر می توان روش هایی را طراحی کرد که ربات های پرنده قادر به تشخیص مسیر بدون دخالت انسان باشند. در این پروژه توسط الگوریتم پردازش تصویر، مسیر حرکت ربات پرنده را پیدا کرده و نتیجه این الگوریتم برای حرکت بهتر و بالا برندن عملکرد ربات پرنده به واحد کنترل ارسال می شود، تا دستورات لازم برای ربات براساس الگوریتم حرکتی آن گرفته شود، که بتوان ربات های پرنده با مانوردهی بالا و میدان کاری بیشتر ایجاد کرد. با استفاده از الگوریتم پردازش تصویر که شامل تغییر سایز در ورودی و اعمال چند فیلتر برای حذف نو یزها و انجام لبه یابی و آشکار کردن محیط های مورد نظر و مراکز آنها میتوان، ربات های پرنده را در مسیر مناسب و با حداکثر سرعت انتقال داد. اگر سطح شناسایی مسیر بزرگتر از 200 پیکسل باشد ربات پرنده این سطح را به عنوان مسیر حرکت انتخاب می کند و همچنین کوچکتر 200 پیکسل باشد به عنوان نویز در مسیر حرکت تشخیص داده می شود.کلیدواژه ها
الگوریتم،پردازش تصویر،ربات پرنده،شناسایی مسیرمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.