بررسی رفتار مکانیکی میکروتیرهای خازنی FGM با روش عددی جهت استفاده در حسگر ها

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی رویکردهای نوین و کاربردی در مهندسی مکانیک
  • کد COI اختصاصی: NAAME01_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 730
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدحمزه شریفی

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم،واحد بناب ،دانشگاه آزاد اسلامی ،بناب ،ایران

بهزاد محمدی الستی

استادیار گروه مکانیک بیوسیستم،واحد بناب ،دانشگاه آزاد اسلامی،بناب ،ایران

مهدی عباسقلی پور

استادیار گروه مکانیک بیوسیستم،واحد بناب ،دانشگاه آزاد اسلامی،بناب ،ایران

چکیده

در حال حاضر فناوری MEMS جزو فناوری های جدید در حال توسعه می باشد. این فناوری راه جدیدی برای ایجاد سیستم های الکترومکانیکی با تکنیک های تولید ناپیوسته را ارائه می دهد. در این مقاله رفتار مکانیکی یک میکروتیر FGM یکسرگیردار و ناپایداری پولین ان در معرض اثرات حرارت و ولتاژ با روش عددی مورد مطالعه قرار گرفت. چنین فرض شد که سطح بالای مواد از فلز خالص و سطح زیرین آن، مخلوطی از فلز (آلومینیم) و سرامیک( آلومینا) باشد. در صد سرامیک سطح پایینی از 0% تا 100% متغیر می باشد. با توجه به در صد سرامیک سطح پایینی 5 نوع مختلف میکروتیرهای FGM مورد بررسی قرار گرفت معادله غیرخطی انتگرو دیفرانسیل ترمو الکترومکانیکی بر مبنای تئوری تیرهای اولر- برنولی به دست آمد. معادله حاکم در حالت استاتیکی با استفاده از روش خطی سازی گام به گام و روش تفاضل محدود حل شد. مقدار یز تیر در اثر اعمال دما و ولتاژ های مختلف بررسی شده و روی پدیده پولین و پایداری استاتیکی میکروتیر با در صدهای مختلف سرامیک بحث شد.

کلیدواژه ها

فناوری MEMS،میکروتیرFGM،تغییرات دما،تغییرات ولتاژ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.