کنکاش بر توسعه مفهومی ارتباط بین صنعت و دانشگاه
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی رویکردهای نوین و کاربردی در مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: NAAME01_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 616
نویسندگان
استادیار،گروه مدیریت آموزشی،واحد تبریز،دانشگاه آزاد اسلامی،تبریز،ایران
دانشجوی دکتری،گروه مدیریت آموزشی ،واحد تبریز،دانشگاه آزاد اسلامی ،تبریز ،ایران
چکیده
سال هاست که رابطه صنعت و دانشگاه با چالش هایی رو به رو است و این دو ساختار نتوانسته اند ارتباطی پویا در راستای اهداف یکدیگر داشته باشند. دانشگاه های ما از لحاظ رشد علمی و کیفیت اموزشی جایگاه خوبی را یافته اند و اغلب در مرز های دانش قرار دارند که می توانند مزیتی برای صنعت محسوب شود و موتور محرک صنعت باشند. اما مسائلی چون اعتماد نکردن صنعت برای سرمایه گذاری در دانشگاه نبود نهاد هایی که این دو ساختار را پیوند دهد و مسائلی از این دست چالش هایی بر سر راه این دو نهاد قرار داده است. علاوه بر ان نباید فراموش کرد که در بررسی موضوع رابطه صنعت و دانشگاه تنها ضعف سیستم اموزشی کشور به عنوان مشکل و عامل اصلی نیست. بلکه در صنعت کشور نیز با توجه به شرایط و تنگناهای ناشی از جنگ تحملی و نیز تحریم ها، به روز رسانی فناوری و نیز روش های چندان صورت نگرفته و تنها با ابزار و ماشین الات فرسوده و فناوری های قدیمی در پیکره صنعت نیز از عامل های مهم در این ارتباط است. در این مقاله سعی شده است با بهره گیری از مقالات تحقیقی ارائه شده در همایش های مختلف همچنین گزیده مطالب مشابه و مرتبط در نشریات کشور به چالش ها، فرصت ها، الزامات و راه کار های برون رفت از این تنگناها به صورت اجمالی پرداخته شود و تعامل صنعت و دانشگاه در مسیر هموارتری قرار گیرد .کلیدواژه ها
توسعه مفهومی،ارتباط با صنعت،آموزش در دانشگاهمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.