طراحی و روش ساخت ماشین علوفه خردکن مناسب برای دامپروری های با ظرفیت متوسط
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی رویکردهای نوین و کاربردی در مهندسی مکانیک
- کد COI اختصاصی: NAAME01_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 4041
نویسندگان
گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه تبریز
گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه تبریز
گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه تبریز
چکیده
علوفه خرد کن از جمله ماشین های پس از برداشت می باشد که به منظور اماده سازی و خرد کردن علوفه در روستاها و واحد های کوچک دامپروری مورد استفاده قرار می گیرد. این ماشین با قرار گرفتن در یک مکان مسطح و تراز، علوفه ها را خرد کرده و در طول های مختلف بر حسب نوع دام اماده می کند. این تحقیق به منظور رفع نیاز های کشاورزان و واحد های دامپروری متوسط و کوچک به علوفه خردکن های متوسط تدوین شده است. با بررسی های انجام شده روی چندین مدل مختلف علوفه خردکن موجود در بازار و همچنین با استفاده از نتایج مطالعات قبلی،مدل مناسب انتخاب شد. کلیه قطعات ماشین و سیستم انتقال قدرت طراحی و سپس مدل کامپیوتری ان توسط نرم افزار CATIA تهیه گردید. با مطالعه فرایند های برش مواد گیاهی برش گیوتینی برای علوفه خرد کن مورد بحث در نظر گرفته شد. با توجه به خواص فیزیکی - مکانیکی ساقه های یونجه، مقدار قدرت مورد نیاز ماشین 5/5 اسب بخار محاسبه گردید. مزیت این دستگاه نسبت به مدل های مختلف عرضه شده در بازار ، سادگی ساختمان و داشتن واحد تغزیه کننده مجزا است. که باعث افزایش ایمنی کاربران می شود. در این ماشین از الکتروگیربکس rpm 1450 با نسب کاهش 1:20 استفاده شد و سیستم انتقال توان از الکتروگیربکس به واحد خردکننده از نوع مکانیزم خود برگشت سریع به همراه مکانیزم اسکاچ - یوک بود. ظرفیت تئوری ماشین 1/8ton/hr بدست امد.کلیدواژه ها
خردکن الکتروموتوری،علوفه،طراحی ،یونجهمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.