سنجش سرمایش سیستم پیشنهادی سرمایش در اقلیم گرم و مرطوب ایران
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
- کد COI اختصاصی: ICESCON03_195
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 885
نویسندگان
گروه معماری، واحد علوم و تحقیقات خوزستان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز،ایران
گروه معماری واحد علوم و تحقیقات خوزستان، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، واحد شوشتر، ایران
گروه معماری، واحد علوم و تحقیقات خوزستان، گروه مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز، ایران
چکیده
امروزه، با صنعتی شدن جوامع و افزایش مصرف سوخت های فسیلی، محیط زیست بیش از گذشته در معرض آلودگی و تخریب قرار گرفته است. از این رو، جهت حفظ محیط زیست، ضروری است همچون گذشته توجه بیشتری به استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر صورت گیرد. بدین منظور ، در زمینه معماری، این پژوهش با بهره گرفتن از عملکردبادگیر، به عنوان عنصر معماری موثر در سرمایش ایستا، انرژی خورشیدی، به عنوان منشاء انرژی های گوناگون و فناوری مواد تغییر فاز دهنده، به عنوان فناوری موثر درزمینه سرمایش، سامانه تلفیقی سرمایش را معرفی و پیشنهاد نموده و سنجش سرمایش سیستم پیشنهادی سرمایش در اقلیم گرم و مرطوب ایران را هدف قرار داده است. در راستای تحقق اهداف پژوهش، براساس روش تحلیلی-مدل سازی، سامانه تلفیقی سرمایش معرفی و با استفاده از نرم افزار فلوئنت، با ماده تغییر فاز دهنده با دمای پافشاری 21 درجه سانتی گراد برای اقلیم گرم و مرطوب ایران مدل سازی شده است. بررسی ها نشان داد، سامانه سرمایشی معرفی شده با بهره گرفتن از سرمایش از طریق جابه جایی طبیعی و مصنوعی هوا و با مجهز شدن به مواد تغییر فاز دهنده، امکان دستیابی به سرمایش موثرتر و بیشتر را فراهم آورده و نتایج به دست امده از نرم افزار نیز سرمایش مطلوب در اقلیم گرم و مرطوب را نشان داده است. انتظار می رود، سامانه تلفیقی سرمایش، نقش بسزایی در کاهش استفاده از منابع انرژی تجدید ناپذیر و کاهش آلودگی های زیست محیطی داشته باشد.کلیدواژه ها
سرمایش ،بادگیر، انرژی خورشیدی، مواد تغییر فاز دهنده، اقلیم گرم و مرطوبمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.