Introduction and Comparison on Load Balancing techniquesfor Distributed Databases معرفی و مقایسه روشهای تأمین توازن بار در پایگاه داده های توضیع شده

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICESCON03_148
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 626
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدرضا موسوی لاکانی

دانشجو کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر، نرم افزار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا

چکیده

با توجه به گسترش روزافزون علم کامپیوتر و وجود نرم افزارهای متعدد در زمینه ساخت پایگاه داده ، امکانات بسیاری را در زمینه جمع آوری اطلاعات در اختیار کاربران قرار می دهد که این امر موجب گشته تا روز به روز به حجم و تعداد پایگاه داده ها اضافه شود. در این راستا بهترین راه حل برای کنترل وچگونگی ذخیره داده ها در پایگاه داده ها، استفاده از پایگاه داده های توزیع شده می باشد. پیشرفت در تکنولوژی های شبکه و پایگاه داده در دهه های اخیر منجر به ایجاد سیستم های پایگاه داده توزیع شده گشته است. یک سیستم پایگاه داده توزیع شده مجموعه ای از سایت ها می باشد که از طریق شبکه به هم متصل شده اند که هرکدام از سایت ها پایگاه داده توزیع شده مجموعه ای از سایت ها می باشد که از طریق شبکه به هم متصل شده اند که هرکدام از سایت ها پایگاه داده مخصوص به خود دارد اما می توانند با یکدیگر کار کنند بنابراین هر کاربری در هر ذخیره سایتی می تواند به همه داده های موجود در شبکه دسترسی داشته باشد درست مانند اینکه همه داده ها در سایت کاربر ذخیره شده است. دغدغه اصلی سیستم های پایگاه داده توزیع شده قطعه قطعه کردن و تخصیص پایگاه داده اصلی می باشد بنابراین نیاز به هیوریستیک های سریع برای تولید راه حل های موثر می باشد. علاوه بر این تخصیص بهینه اشیا پایگاه داده بستگی به استراتژی اجرای پرس و جو که به وسیله پایگاه داده توزیع شده پیاده سازی شده است دارد. در این مقاله به معرفی و مقایسه روش های تامین توازن بار در پایگاه داده های توزیع شده پرداخته شده است. یک پایگاه داده توزیع شده به طور کامل در یک محل فیزیکی مجرد ذخیره نشده است. در عوض در یک شبکه از کامپیوترها که از لحاظ جغرافیایی پراکنده شده اند و از طریق لینک های اتصالی به هم متصل اند پراکنده شده اند. یک پایگاه داده توزیع شده پرس وجوهای محلی سریع تری را ممکن می سازد. و می تواند ترافیک را کاهش دهد. در کنار این مزایا حفظ کردن جامعیت داده ها هم مطرح می شود. یک هدف کلیدی که برای یک سیستم توزیع شده مطرح می شود این است که از لحاظ کاربر،شبیه به یک سیستم متمرکز به نظر برسدو کاربر نیازی به دانستن محل فیزیکی داده ها نداشته باشد.

کلیدواژه ها

توازن بار، پایگاه داده توزیع شده،Distributed Databases ،Load Balancing

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.