مسئله مکان یابی هاب چند وجهی با استفاده از روش ابتکاری پیشرفتهMIP

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICESCON03_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 597
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شیرین رمضان قنبری

کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی گروه مهندسی صنایع

نوید رفیعی

دانشجوی دکتری، دانشگاه آزاد اسلامی گروه مهندسی صنایع

چکیده

روش های بهینه سازی معمولاً برای مسئله مکان یابی هاب چند وجهی توسعه یافته اند زیرا طیف گسترده ای از کاربردهای عملی دارد. این روش ها شامل روش های دقیق )محدود به حل مسائل بزرگ( و روش های ابتکاری )بدون تضمین کیفیت پاسخ( هستند. برای اجتناب از ضعف و بالا بردن توان خود، با ترکیب روش شاخه و کران، آزاد سازی لاگرانژ و آزاد سازی برنامهریزی خطی، روش ابتکاری بهبود یافته MIP را توسعه می دهیم. در روش ابتکاری تعدادی از راه حل های ابتدایی ممکن را با استفاده از روش های شاخه و کران و آزاد سازی لاگرانژ و راه حل خطی کاهش یافته را با استفاده از روش آزاد سازی برنامه ریزی خطی ایجاد کردیم. ما این راه حل های ممکن و خطی کاهش یافته برای ثابت کردن بخش متغیرهای مکان یابی هاب راترکیب کردیم تا تعدادی از زیر مسئله ها مکان یابی هاب محدود را ایجاد کنیم. سپس جهت حل این زیر مسئله های محدودبرای توسعه کیفیت راه حل به طور مکرر روش شاخه و کران را ترکیب کردیم. ما به تفصیل درباره کاربرد روش نسبت به مسئله مکان یابی هاب چند وجهیبحث کردیم. بحث و گفتگو با تحلیل های آماری گسترده و آزمون های محاسباتی ادامه یافتکه در آن، تحلیل اهمیت آماری راه حل ها را برای هدایت تحقیق ابتکاری نشان می دهد و مقایسه آن با دیگر روش ها نشان می دهد که روش پیشنهادی از نظر محاسباتی قابل حل است و قادر به کسب نتایج مناسب تر است

کلیدواژه ها

مسئله مکان یابی هاب چند وجهی، روش ابتکاریMIP، آزاد سازی لاگرانژ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.