پتانسیل سنجی تولید بیواتانول از ضایعات سیب زمینی در استان اردبیل با رویکرد تولید سوخت تجدیدپذیر و حفظ محیط زیست

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین همایش ملی صیانت از منابع طبیعی و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: CNRE02_337
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 806
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هاشم نوری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیزاسیون کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز

مصطفی کیانی ده کیانی

استادیار گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه شهید چمران اهواز

چکیده

شروع نگرانی های زیست محیطی و کاهش منابع فسیلی، بهبود استانداردهای زیست محیطی زندگی در قالب کنوانسیون ها و پیمان نامه های متفاوت- نظیر پروتکل کیوتو- از سوی دیگر، منجر شد تا متخصصان با اعمال روش های گوناگون و استفاده از مواد جایگزین در بنزین و یا تهیه سوخت های جایگزین پاک، به اهداف خود در زمینه حفظ محیط زیست و توسعه پایدار، دست یابند. در حال حاضر، بیواتانول به عنوان منبعی قابل اعتماد، می تواند جایگزین سوخت های رایج باشد. اتانول با توجه به منابع هر کشوری قابل تولید است. استان اردبیل یکی از قطبهای تولید سیب زمینی کشور با تولید سالانه بالغ بر 900 هزار تن سیب زمینی و 20 درصد ضایعات در مراحل مختلف، پتانسیل تولید 19800000 لیتر بیواتانول را دارد .بر همین اساس راه اندازی واحد استحصال تولید بیواتانول در استان اردبیل میتواند گامی بزرگ درراستای تولید سوخت تجدیدپذیر بیواتانول و صیانت از محیطزیست تلقی شود

کلیدواژه ها

سوخت بیواتانول، ضایعات سیب زمینی، محیطزیست

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.