تاثیر سیستم پردازش شهری CLIO بر تعاملات اجتماعی در شهرهوشمند اجتماعی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: شهر هوشمند، دوره: 1، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_SCITY-1-1_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 720
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهام قاسمی

کارشناسی ارشد طراحی شهری، مدرس موسسه آموزش عالی سپهر اصفهان

عاطفه یدی

دانشجوی کارشناسی شهرسازی، موسسه آموزش عالی امین فولادشهر

محمد نصراصفهانی

دانشجوی کارشناسی شهرسازی، موسسه آموزش عالی امین فولادشهر

چکیده

پیشررف های اخیر در شهرهای هوشمند در سرتاسر جهان فناوری ها و نرم افزارهای نوین را در خودجای داده است تا ابزاری به منظور ایجاد خدمات و در نتیجه آن رشد اقتصادی ایجاد شود. بر طبقمطالعه انجام شده شهرهای هوشمند باید بر روی جنبه های فرهنگی و اجتماعی توجه بیشتری داشته باشند و این اجازه را به شهروندان بدهد تا با شهر خود به شیوه های نوین در تعامل باشند. این کارشهروندان را قادر می سازد برای آینده شهر خود تصمیم گیری کند و در امور شهری مشارکت داشته باشند. این بررسی از ارزش یابی و پیاده سازی در مقیاس بزرگ در سیستم محاسبات کامپیوتری شهریانجام گرفته است که این سیستم را قادر می سازد با حافظه یک پارچه شهر در تعامل باشند. این مقاله به دنبال تعریفی از شهر هوشمند اجتماعی، چالش ها و چشم انداز ارائه آن در شهرهای هوشمند ارائهخواهد شد . برنامه ها و بخش هایی که به این امر کمک شایانی خواهند داشت نیز مورد بررسی قرار گرفته است . نتیجه آن که این مقاله با نقش تکنولوژی در زیر ساخت ها و نیز فرآیندهای فرهنگی واجتماعی در ایجاد چشم انداز شهر هوشمند اجتماعی را بیان خواهد کرد. یافته ها نشان می دهد که سیستم از زیرساخت های شهری اعم از شهروندان و هوش مصنوعی برای قدرت بخشیدن و فعال کردنآنها در فعالیت های اجتماعی بهره می گیرد و این امکان را به وجود می آورد که مشارکت شهروندان و حس تعلق آنان افزایش یابد. امکان دیگر آن است که تعاملات اجتماعی شهری را در محیط های شهری به وجود آورده تا به وسیله آن چشم اندازی از یک شهر هوشمند اجتماعی ارائه شود.

کلیدواژه ها

شهر هوشمند، شهر هوشمند اجتماعی ، فناوری اطلاعات و ارتباطات ، CLIO سیستم پردازش شهری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.