تجهیز و تکامل بازاریابی بوسیله جهش از آمیخته بازاریابی سنتی (4Ps) به سوی روش مدرن انجام کسب و کار با (4Es)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: نخستین همایش بین المللی جامع مدیریت ایران
  • کد COI اختصاصی: IUMC01_096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 855
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین سالم قهفرخی

کارشناس ارشد مدیریت جهانگردی، موسسه آموزش عالی علامه قزوینی

شیوا قربان نژاد

کارشناس ارشد مدیریت جهانگردی، موسسه آموزش عالی علامه قزوینی

سیدرضا رضایی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی، موسسه آموزش عالی علامه قزوینی

محسن رستمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت جهانگردی، موسسه آموزش عالی علامه قزوینی

چکیده

سازمان ها همانند سیستم های باز و زنده نیازمند به منابع برای بقای خویش هستند، بدین رو به محیط خود وابستگی دارند، چون محیط، متغیر و متلاطم است و این تغییر و تلاطم و عدم قطعیت آثار خود را در بقا، رشد و سودآوری شرکت ها نشان می دهد، پس سازمان ها باید همواره آماده موضع گیری استراتژیک باشند. همانطور که از مفهوم بازاریابی بر می آید، شناخت دقیق نیازها و خواست های مشتریان یک بازار هدف کاملاً تعریف شده و ارائه محصول (کالا/خدمات) به آن مشتریان به نحوی که نسبت به رقبا به آنان ارزش بیشتری ارائه کرده و در بلندمدت برای شرکت سودآوری داشته باشند مورد نظر است، پس باید استراتژی های مناسب نیز اتخاذ گردند. آمیخته بازاریابی (4Ps)، از جمله مهترین این استراتژی هاست که سالیان طولانی الهام بخش ساختار بازاریابی سازمان ها بوده است اما رشد فزاینده در بخش های مختلف اقتصادی و پیچیده شدن ساختار مصرف کنندگان نیاز به یک تغییر بنیادی در آمیخته بازاریابی را متذکر می شود. در این پژوهش با استفاده از روش توصیفی به بیان نوع جدیدی از آمیخته بازاریابی تحت عنوان (4Ps)، پرداخته شده است که نگاهی چند بعدی به موضوع بازاریابی و نتایج بهینه تری نیز به دنبال دارد.

کلیدواژه ها

بازاریابی، آمیخته بازاریابی، مدیریت بازاریابی، (4Ps)، (4Ps)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.