طراحی و شبیه سازی اجزاء محدود ژنراتورهای شار برگشتی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس سراسری دانش و فناوری مهندسی مکانیک و برق ایران
- کد COI اختصاصی: DMECONF01_166
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 590
نویسندگان
دانشگاه آزاد شاهرود
چکیده
در ژنراتورهای سنکرون مغناطیس دائم بهینهسازی گشتاور اثر دندانه یکی از عوامل مهم در چگونگی عملکرد و ارزیابی آنها میباشد به همین منظور در این مقاله، به طراحی تحلیلی ماشین شار برگشتی پرداخته و بر پایه فرمولها، چگالی شار را محاسبه کرده و از نتایج حاصله در محاسبات بهره برده خواهد شد و یک موتور شار برگشتی نمونه انتخاب شده و مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در ابتدا بر اساس مقادیر نامی نقطه کار آن پارامترهای لازم جهت طراحی ژنراتور استخراج شده است. در ادامه با بهره گیری از تحلیل اجزای محدود، توزیع شار و گشتاور اثر دندانه و ولتاژ القایی بدستآمده است. با بررسی تغییرات پارامترهای اثرگذار بر روی گشتاور اثر دندانه، یک طراحی بهینه از ژنراتور سنکرون با حداقل گشتاور اثر دندانه حاصل شده است. شبیه سازیهای المان محدود برای بررسی توزیع شدت میدان مغناطیسی و شار تولیدی و نیز ولتاژ و جریان و توان تولیدی توسط این ماشین انجام و ارائه شده است. روش پیشنهادی با نرم افزار فلاکس مورد ارزیابی قرار گرفته و نتایج حاصل از شبیهسازی، کارآمدی و صحت روش پیشنهادی را بیان میکند.کلیدواژه ها
چگالی شار مغناطیسی، توزیع شار ،گشتاور اثر دندانه، روش اجزاء محدود دو بعدی، ماشین شار برگشتیمقالات مرتبط جدید
- طراحی وساخت فیکسچرهای کنترلی وپانل گیج ( برمبنای تلرانسهای هندسی)
- تحلیل گازهای خروجی محصولات احتراق از پکیج های هرماتیک و تاثیر دودکش در پایین آوردن مقدار منواکسید کربن (CO)
- شکل دهی الکترومغناطیسی برای ورق های فلزی نازک جهت استفاده در صنایع خودرو و صنعت هوایی
- تاثیر متقابل پارامترهای موثر بر کیفیت لوله های مسی بدون اکسیژن تولید شده توسط فرآیند ریخته گری آپکست
- استخراج روابط عددی برای پیش بینی پارامترهای هیسترزیس در جداسازهای الاستومری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.