الگو ها و چالش های مدیریت اسلامی-بومی در ایران

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم انسانی با رویکرد بومی - اسلامی و با تاکید بر پژوهش های نوین
  • کد COI اختصاصی: ICH01_267
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1089
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهروز صبوحی لکی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب

چکیده

برای تحقیق یک الگو به شکل عالی و الگوی اسلامی پیشرفت طور خاص که از مهم ترین عوامل و زمینه های بهره گیری دقیق و عالمانه از منابع مختلف اعم از منابع دانشی - انسانی و... است. بر این اساس مدیریت مبتنی بر نتایج می کشد و شش اثر بخش و کارآمد و در یک فرآیند هوشمندانه و دقیق، از ورودی های سیستم به گونه ای بهره گیرد که مطلوب ترین خارجی و نتیجه برای نیل به هدف غایی یعنی تحقیق یک الگوی مناسب حاصل اید.بر این که تلاش گردیده تا با استفاده از روش تحقیق گروه های کانونی و با نگاهی به برخی از الگوهای مورد توافق در دانش مدیریت، الزامات دستیابی به الگوی مذکور استخراج و ارائه گردد. گرچه (مدیریت) به مفهوم کلی آن سابقه ای به قدمت زندگی جمعی انسان ها دارد اما آنچه که به نام دانش مدیریت سازمان ها و مؤسسات تخصصی مؤسسات انتفاعی تکامل پیدا کرده است مربوط به اواخر قرن نوزدهم و عمدتاً بیستم است تا قبل از قرن بیستم سازمان ها در مقیاسی کوچک و با استفاده از روش های ساده اداره می شدند و هنوز پیچیدگی آن روز خود را پیدا نکرده بودند. درحالی که امروزه مدیریت با مسائل گوناگونی همچون جمعیت فزاینده، رکود، آگاهی اجتماعی، کمبود منابع به خصوص منابع انرژی، تورم، تأمین رفاه رقابت و نظایر آن روبه رو هستند. توجه به همه این مسائل همراه با آزاد شدن نسبی سازمان و پیشرفت تکنولوژی و استفاده از علوم ریاضیات، اقتصاد و کامپیوتر پیچیدگی مدیریت را بیشتر کرده است. در پایان به این نتیجه می رسیم که رویکرد مدیریت بافتنی بر نتایج بر اساس ورودی ها، فرایندها، خروجی ها و پیامدهایی که ذکر شده، می تواند کمک شایانی در مسیر دستیابی به الگویی فراهم سازد و فروش محصولات کارخانجات تهیه مواد اولیه مورد نیاز ایفای نقش دولت و سازمان های متعدد را الزامی می سازد.

کلیدواژه ها

الگوی پیشرفت،مدیریت اسلامی،مدیریت بومی،چالش های مدیریت ایرانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.