تحولات فناوری و زندگی اجتماعی انسان ها در سال 2015

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم انسانی با رویکرد بومی - اسلامی و با تاکید بر پژوهش های نوین
  • کد COI اختصاصی: ICH01_255
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 497
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

دل آرا جعفری

عضو هیت علمی دانشگاه فرهنگیان ،مدرس پردیس شهید مفتح و دانشکده عترت

چکیده

با مروری بر تحولات فناوری و شتاب بیش از پیش تکنولوژی رباتیک در سال های اخیر و تأثیر آن بر روی زندگی اجتماعی انسان ها به راحتی در می یابیم که باید شاهد انقلابی عظیم در این حیطه با شناخت آری تکنولوژی راه خود را در میان جامعه ما باز کرده است و انسان ها با فراغ بال آنها را پذیرفته اند، تأثیرات بزرگی که به راحتی توانایی تغییر زندگی ما را دارند و می توانند زیست بوم ما را تحت تأثیر و کنترل خود قرار دهند. در این راستا تحولات فناوری زندگی بومی انسان ها را هدف قرار داده و به سرعت پیش می رود تا همه اشیای پیرامون ما را تحت سلطه خود درآورد. تمامی اشیا که تا قبل فقط یک شیء بودند و الان به همت وجود سیستم های خبره، ارتباطات و اینترنت است و در زیست بوم ما دارای نقش هستند و جان می گیرند و از طریق شبکه با هم در ارتباط هستند. تمام اجزای اشیا (اعم از تلویزیون، دستگاه های تهویه هوا، سیستم های امنیتی، سیستم های آشپزخانه و همه متعلقات یک منزل ...) و تمام اشیای بیرون منزل (اتومبیل ها، خیابان ها، سیستم های هوشمند ترافیک شهری، سیستم های کنترل امنیتی، سیستم های بانکی و...) شهر گویی جان دارد و جزئ لاینفک زندگی انسان ها هستند و دائم با شما در ارتباط هستند. بهتر است بگوییم زندگی اجتماعی ما هوشمند تر و زیست بوم ما پیچیده تر می شود. و این تغییرات مسائل جدیدی را برای زندگی اجتماعی ما به ارمغان می آورند و مسائل و معضلاتی که برای زندگی اجتماعی ما پدید می آید چیست؟ و چگونه می توان آنها را پذیرفت، به کار گرفت بدون اینکه زندگی بومی ما دستخوش حوادث ناگوار گردد.

کلیدواژه ها

فناوری،اینترنت اشیا،شبکه،ارتباطات،سیستم های هوشمند،زندگی اجتماعی،زیست بوم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.