بررسی ربطه بین تروریسم و عوامل روانشناختی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم انسانی با رویکرد بومی - اسلامی و با تاکید بر پژوهش های نوین
- کد COI اختصاصی: ICH01_246
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 640
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی دانشگاه فرهنگیان امیرکبیر البرز
مربی،گروه علوم تربیتی،دانشگاه فرهنگیان البرز،ایران
دبیرآموزش و پرورش
چکیده
هدف این مقاله تروریسم از منظر اختلالات روان شناختی می باشد که روش این مقاله مروری و کتابخانه ای است. رئیس با ایجاد ارعاب و وحشت در بین مردم بی گناه، موجی از احساس ناامنی را در سراسر جهان گسترش داده است به واقع تروریسم چیست؟ انواع آن چه می تواند باشد؟ چه عواملی در بروز آن مؤثر می باشد؟ کاربرد خشونت و پرخاشگری از مؤلفه های اصلی در تعریف تروریسم است، لذا فهم دقیق از آن مستلزم شناخت حالت پرخاشگری و استفاده از خشونت است. نتایج حاصل از این تحقیق به مفهوم تروریست، انواع آن، تعداد آسیب های روان شناختی از جمله اسکیزوفرنی، پارانوئید و...و اختلالات در ارضای نیازهای بشر موجب تشدید حس خشونت طلبی و بروز وقایع هولناک شده است. تحلیل سیستماتیک روان شناختی اذعان می دارد که برخی از حوادث تروریستی معلول وجود آسیب زا اختلال در فرد تروریست است و با ترمیم آن وضعیت، کمتر شاهد حوادث تروریستی خواهیم بود. تروریست ها برای هدف های روانی برنامه ریزی بسیاری کردند چنانچه مشخص شد ترور زمانی صورت می گیرد که دشمنان یک تفکر یا ایدئولوژی احساس کنند در جامعه هدف بیداری در حال شکل گرفتن است. حال اگر بخواهیم وضعیت کشور خودمان را بررسی کنیم باید گفت با وجود این ترورها باید به دو نکته توجه کرد اولین نکته این است که این ترورها نشان دهنده حرکت رو به رشد ما و بیداری و اصلاح تفکر در مردم کشورمان است. نکته دوم این است که نباید گذاشت این عملیات این فکر را در جوانان ما ایجاد کند که این عمل نشدنی است و این مسیر بسیار سخت و دشوار است که این فکر باعث رکود و نیستی یک جامعه می شود.کلیدواژه ها
تروریسم،اختلال روان شناختی،نیازها،شخصیت،تفکرمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.