تاثیر ابزارهای الکترونیکی بر بهبود کیفیت یادگیری دانش آموزان دوره ابتدایی مدارس شهر آمل
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم انسانی با رویکرد بومی - اسلامی و با تاکید بر پژوهش های نوین
- کد COI اختصاصی: ICH01_233
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3080
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور مازندران،واحد ساری
چکیده
کارشناسان تعلیم و تربیت معتقدند که کاربردهای جدید فناوری ارتباطات و اطلاعات و استفاده از ابزارهای الکترونیکی چون پست الکترونیکی، اینترنت و شبکه جهانی و ویدئو کنفرانس، امکانات ارتباطی گوناگونی را برای مدارس فراهم ساخته است. در کلاسی که دانش آموزان به اینترنت دسترسی دارند، ارتباط با خارج از محیط و فرهنگ مدرسه می تواند امکان درک فراتر از محیط اطراف و فرهنگی را فراهم نماید. آنها می توانند در مواجهه با چالش های موجود، اعتمادبه نفس خود را افزایش دهند و احساس قدرت کنند. این امر روابط بین معلمان و دانش آموزان را تغییر می دهد در این حالت، معلم یک رهبر، هدایتگر، یاری دهنده، همکار ارزیاب است. ابزارهای الکترونیکی از طریق درگیر کردن دانش آموزان به کار جمعی مشترک، یک کلاس درس را به محیطی جامع دایره شمول وسیع تر تبدیل می کند. نیکلاس نگروپونته می گوید: ( ما می توانیم جامعه ای با تعداد کمتری دانش آموز که توانایی یادگیری در آنها کم است و محیطی که قابلیت آموزش بیشتری دارد، داشته باشیم. رایانه ها این تغییرات را ایجاد می کنند.) استفاده از فناوری اطلاعات محیطی با قابلیت آموزشی ویژه در کلاس درس ایجاد می کند که به طور مسلم در ظهور ظرفیت های پنهان دانش آموزان اثر گذار خواهد بود. ابزار الکترونیکی در این گستره وسیع مجموعه ای از وسایل کامپیوتری، تجهیزات ارتباطات از راه دور، نرم افزارها و به طور کلی، خدمات و محصولاتی است که بستر اولیه تولید اثر بخشی انواع مختلف اطلاعات است. همان طور که گفته شد یکی از دستاوردهای مهم فناوری اطلاعات نظیر کاربرد کامپیوتر و اینترنت در آموزش کلاس های درس، آموزش های مجازی و آموزش های از راه دور است. این فناوری فرصت های آموزشی را برای هر کس و همه کجا و هر زمان مهیا می کند در حالی که نظام های عادی و سنتی آموزشی از آن امکان بی بهره اند.کلیدواژه ها
دانش آموزان،آموزش،یادگیری،فناوری اطلاعاتمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.