نیم نگاهی نظری بر نقش مهندسی مجدد در نوآوری سازمانی بانک کشاورزی استان آذربایجان شرقی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم انسانی با رویکرد بومی - اسلامی و با تاکید بر پژوهش های نوین
- کد COI اختصاصی: ICH01_218
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 853
نویسندگان
رییس بانک کشاورزی شهرستان مراغه و دانش آموخته رشته مدیریت دولتی
دکتری تخصصی مدیریت سیاستگذاری بخش عمومی ،دانشگاه تربیت مدرس،تهران
چکیده
سازمان های عصر حاضر با مسائل و چالش های متعددی همچون تغییرات سریع، آنی غیرقابل پیش بینی ، سفارشات خاص و سلیقه های متفاوت مشتریان روبه رو هستند. هدف این تحقیق ضمن بررسی ادبیات مربوط به مهندسی مجدد و نوآوری سازمانی به بررسی ارتباط مهندسی مجدد بر نوآوری سازمانی در بانک کشاورزی استان آذربایجان شرقی پرداخت است و همچنین اهداف فرعی که شامل تبیین رابطه ابعاد پنج گانه مهندسی مجدد بر بهبود نوآوری سازمانی می باشد، مورد بررسی قرار گرفته است. روش تحقیق توصیفی و از نوع همبستگی است. جامعه آماری پژوهش کلیه کارکنان بانک کشاورزی در استان آذربایجان شرقی می باشد برای تعیین حجم نمونه از روش جدول مورگان استفاده شده است. داده های جمع آوری شده از طریق پرسش نامه های محقق ساخته مهندسی مجدد و نوآوری سازمانی با استفاده از آزمون آماری و نرم افزار spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. روایی پرسش نامه ها از طریق اساتید و خبرگان مورد تأیید و پایایی آنها نیز از طریق آلفای کرونباخ تأیید شدند. نتایج حاصل از آزمون ها و ابزار پژوهش نشان دهنده رابطه معنی دار بین این دو متغیر است. فرضیه اصلی که به بیان می دارد پیاده سازی رویکرد مهندسی مجدد و نوآوری سازمانی با یکدیگر ارتباط معنی داری دارد با ضریب هم بستگی 0/871 و با خطای کمتر از 0/05 به همراه فرضیه های فرعی مورد تأیید واقع شد.کلیدواژه ها
مهندسی مجدد،نوآوری سازمانی،بانک کشاورزی،بازطراحی فرآیندهای کسب و کار،BPRمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.