تاثیر تعلیم و تربیت بر چگونگی گذراندن اوقات فراغت دانش آموزان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی علوم انسانی با رویکرد بومی - اسلامی و با تاکید بر پژوهش های نوین
- کد COI اختصاصی: ICH01_217
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 680
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی پیوسته دانشگاه فرهنگیان گرگان پردیس امام خمینی (ره)
دانشجوی کارشناسی پیوسته دانشگاه فرهنگیان گرگان پردیس امام خمینی (ره)
دانشجوی کارشناسی پیوسته دانشگاه فرهنگیان گرگان پردیس امام خمینی (ره)
چکیده
تحقیقات سازمان ملی جوانان نشان می دهد که میانگین ساعت فراغت جهانی پنج ساعت (22%) و این روند در ایران به دلیل فراوانی تعطیلات شش ساعت (25%) است. و این کاهش ساعات کار را افزایش اوقات فراغت لزوم توجه به این آفات را آشکار می سازد. گذری اجمالی به کارکرد ها و ویژگی های اوقات فراغت به وضوح نشان می دهد که موضوع یاد شده، مناسب ترین مکمل برای نظام تعلیم و تربیت است. بنابراین می توان گفت که اوقات فراغت، زمینه ساز رشد شخصیت و شکل گیری هویت جوان است و او را قادر خواهد ساخت که به عنوان عنصری فعال، خلاق و پویا در جریان هویت یابی خویش به ایفای نقش بپردازد. پس، بهره برداری صحیح و سازماندهی شده از این زمان می تواند در نقش عنصری مکمل، خلأ نظام تعلیم و تربیت رسمی کشور در شکل دهی به هویت جوانان را برطرف نماید. با توجه به اهمیت این آقا در ایجاد آرامش درونی و رهایی از غم ها و ناراحتی ها در این عصر ماشینی و صنعتی مقاله به بررسی و نحوه گذراندن اوقات فراغت می پردازد که آن به مفهوم اوقات فراغت، اهمیت و ضرورت آن، کارکردهای اوقات فراغت از جمله سلامتی و تندرستی، صمیمیت و یگانگی خانوادگی و شکوفایی استعدادها و همچنین نظریات روان شناسان با توجه به نقش این اوقات در تأمین بهداشت روانی اشاره گردیده است تا با توجه به اهمیت و ضرورت این اوقات در ابعاد مختلف زندگی بتوانیم دست به برنامه ریزی صحیحی برای گذراندن آن بزنید چرا که اگر برنامه ریزی صحیحی داشته باشیم اوقات فراغت می تواند وسیله ای در جهت رشد و تکامل فرد باشد در غیر این صورت به معضل اجتماعی تبدیل می شود.کلیدواژه ها
اهمیت ،اوقات فراغت،گذراندن،تعلیم و تربیتمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.