بررسی تأثیر عدالت ترمیمی در امنیت مرزها
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس جهانی افق های نوین در علوم انسانی، آینده پژوهی و توانمند سازی
- کد COI اختصاصی: SCIENTIFIC01_222
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 627
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دانشکده حقوق و علوم سیاسی، گروه حقوق
دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دانشکده حقوق و علوم سیاسی، گروه حقوق
چکیده
عدالت ترمیمی فرآیندی است که از رهگذر آن طرف های درگیر در یک جرم معین، به شکل جمعی و گروهی برای حل و فصل و رسیدگی به آنچه از آن جرم حاصل شده و پیامدهای احتمالی آن در آینده تصمیم گیری و رایزنی می کنند. مهم ترین فرآیندهای ترمیمی عبارتند از: میانجیگری کیفری، آشتی، نشست های گروهی و خانوادگی و حلقه های تعیین مجازات . جامعه انسانی نیازمند آسایش و آرامش است و بدیهی است که وجود جرم و مجرم در جامعه باعث برهم خوردن آرامش و احساس امنیت جامعه می شود. لذا دولت ها و نهادهای اجتماعی و نیز کل افراد جامعه باید برای دستیابی به آرامش و امنیت شایسته در تعاملی کارآمد و اثر گذار، تلاش ها و اقدامات مشترکی را در دستور کار خود قرار دهد. عدالت ترمیمی به عنوان راه حل منازعات ناشی از ارتکاب جرم و ترمیم صدمات و خسارات وارده بر بزه دیده از جمله یکی از دستاوردهای بزه دیده شناسی و جنبش های اجتماعی در حوزه جرم شناسی پذیرفته شده است. بر این اساس پژوهش حاضر تحت عنوان بررسی تأثیر عدالت ترمیمی به امنیت مرزها با استفاده از روش تحلیلی توصیفی با رویکرد پیمایشی به بررسی این موضوع می پردازد. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل کارکنان مرزبانی در سال 1394 بوده است که تعداد آنها 175 نفر به عنوان نمونه انتخاب گردیدند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسش نامه محقق ساخت شامل 14 گویه بود که آلفا ی کرونباخ آن 0/872 محاسبه شده است. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که عدالت ترمیمی در امنیت مرزها تأثیر دارد.کلیدواژه ها
عدالت ترمیمی، عملکرد مرزبانی، امنیت مرزهامقالات مرتبط جدید
- بررسی روش های بهبود اختلال یادگیری ریاضی در دانش آموزان ابتدایی
- اثربخشی یادگیری مشارکتی بر خودشکوفایی و مهارت اجتماعی دانش آموزان پسرکلاس سوم دبستان شهرستان مینودشت
- جایگاه ویژه انشاء نویسی در مقطع ابتدایی
- مراحل نگارش مقاله علمی
- بررسی تاثیر مفهوم شادی و خوشبختی در دیدگاه اسلام و روانشاسی مثبت گرا و راهکار های آن در آموزش کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.