ارزیابی توسعه یافتگی آموزشی شهرستان های استان سیستان و بلوچستان در دوره تحصیلی متوسطه عمومی و پیش دانشگاهی (بر اساس مدل موریس)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس جهانی افق های نوین در علوم انسانی، آینده پژوهی و توانمند سازی
- کد COI اختصاصی: SCIENTIFIC01_187
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 726
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دانشکده علوم انسانی، گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری
دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دانشکده علوم انسانی، گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری
دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، دانشکده علوم انسانی، گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری
چکیده
پیشرفت اقتصادی تنها یکی از جنبه های توسعه است به این مفهوم که توسعه صرفاً یک پدیده اقتصادی نیست. بسیاری از کشورها به منظور تقویت پایه های توسعه به جنبه های دیگر توسعه نیز شامل سطح آموزش باید توجه کنند. هدف از این تحقیق، اندازه گیری و رتبه بندی سطح نسبی توسعه یافتگی آموزشی شهرستان های آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان با توجه به 18 شاخص آموزشی است و این تحقیق کاربردی و روش آن توصیفی، اسنادی و تحلیلی می باشد. داده های این پژوهش از طریق روش اسنادی و استفاده از آمار نامه آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان به دست آمده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها و تعیین سنجش میزان توسعه یافتگی، رتبه بندی آموزشی و رابطه آنها از مدل موریس استفاده شده است. در ادامه با وارد کردن ارزش های سطح بندی به تهیه سطوح رتبه بندی توسعه یافتگی آموزشی شهرستان های هفت گانه استان سیستان و بلوچستان در محیط ArcGIS اقدام شده است. یافته های پژوهش گویای آن است که از لحاظ توسعه یافتگی آموزشی شهرستان زاهدان رتبه اول و نیک شهر رتبه آخر قرار دارند. نتیجه اینکه بین شهرستان های استان نابرابری مشاهده می شود و نیاز مبرم به برنامه ریزی جهت کاهش این نابرابری وجود دارد.کلیدواژه ها
موریس ، کس، متوسطه عمومی و پیش دانشگاهی، سیستان و بلوچستان، رتبهمقالات مرتبط جدید
- بررسی روش های بهبود اختلال یادگیری ریاضی در دانش آموزان ابتدایی
- اثربخشی یادگیری مشارکتی بر خودشکوفایی و مهارت اجتماعی دانش آموزان پسرکلاس سوم دبستان شهرستان مینودشت
- جایگاه ویژه انشاء نویسی در مقطع ابتدایی
- مراحل نگارش مقاله علمی
- بررسی تاثیر مفهوم شادی و خوشبختی در دیدگاه اسلام و روانشاسی مثبت گرا و راهکار های آن در آموزش کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.