افق های پیش روی دانش آموختگان زبان عربی در صنعت توریسم

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس جهانی افق های نوین در علوم انسانی، آینده پژوهی و توانمند سازی
  • کد COI اختصاصی: SCIENTIFIC01_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 587
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن کاظمی سهلوانی

دکترای زبان و ادبیات عربی و مدرس دانشگاه فرهنگیان اصفهان، پردیس شهید باهنر

چکیده

گردشگری، صنعتی است فرهنگی و پر سود که نقش زبان مردان برجسته بود و جامع تمامی عناصر پیوند بین ملت ها است و از طرفی کارکردهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و آیینی ما نیز شایان توجه و اهتمام است. در گردشگری سلامت زنان از اهمیت و جایگاه والایی برخوردار است. چرا که گردشگر بیشترین تعامل و ارتباط را با مجموعه بزرگی از مردم به مقصد دارد. و این تعامل گسترده دوسویه می تواند به پیوندهای اجتماعی و فرهنگی نیز بینجامد. پیشرفت های ایران در زمینه های متعدد علمی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی توجه ملل مسلمان را به خود معطوف کرده و گردشگری سلامت یکی از مهم ترین دلایل مسافرت مسلمانان عرب به ایران است. نقش دانش آموختگان زبان عربی در توسعه صنعت گردشگری خاصه گردشگری سلامت چیست؟ ظرفیت های این صنعت در جذب دانش آموختگان و فارغ التحصیلان زبان عربی چگونه است؟ بی شک حلقه واسطه گردشگر سلامت و درمانگران، دانش آموختگان زبان عربی هستند که هم به عنوان سفیران فرهنگی و تمدن ایران اسلامی و هم به عنوان بازرگانان دستاوردهای علمی کشور ایفای نقش می کنند و در دو فاز دینی و فرهنگی رسالت سترگی را برعهده دارند.

کلیدواژه ها

گردشگری، دانش آموختگان زبان عربی، کارآفرینی، اصفهان و گردشگری سلامت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.