بررسی رابطه میان گرایش و تمایل شرکت به فعالیت های بازرگانی و مزیت رقابتی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس جهانی افق های نوین در علوم انسانی، آینده پژوهی و توانمند سازی
- کد COI اختصاصی: SCIENTIFIC01_035
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 576
نویسندگان
دانشگاه غیرانتفاعی ادیب مازندران
دانشگاه غیرانتفاعی ادیب مازندران
چکیده
بازاریابی یک کارکرد سازمانی و مجموعه ای از فرایندها برای ایجاد، انتقال و ارائه ارزش به مشتریان و همین طور مدیریت کردن روابط با مشتریان است. البته به روش هایی که برای سازمان و ذی نفعانش سودمند باشد. مزیت رقابتی میزان فزونی جذابیت پیشنهادهای شرکت در مقایسه با رقبا از نظر مشتریان است، مزیت رقابتی بدین معناست که بنگاه می تواند خدمات کارگری را تولید کند که مشتریان آن ها را با ارزش تر از کالاها و خدمات تولید شده سایر رقبا تلقی می کنند. در این مقاله ابتدا به مرور مفاهیم، پیشین، فلسفه، اهداف و انواع بازاریابی پرداخت و همچنین به بیان مفاهیم مزیت رقابتی و انواع مزیت رقابتی و تئوری های آن و نیز به بررسی رابطه میان گرایش و تمایل شرکت فعالیت های بازاریابی و مزیت رقابتی پرداخت این نکته نوع پژوهش از نظر هدف از نوع تحقیقات کاربردی و از نظر ماهیت توصیفی و از نوع هم بستگی می باشد. در این مقاله ابتدا با استفاده از مطالعات کتابخانه ای به بررسی پیشینه پژوهش پرداخت و سپس با استفاده از پژوهش های میدانی، اطلاعات جمع آوری گردید. سپس از پرسش نامه، به عنوان ابزار اصلی جمع آوری اطلاعات استفاده شد. نتایج به دست آمده رابطه میان گرایش و تمایل شرکت فعالیت های بازاریابی و مزیت رقابتی و فرضیات فرعی مربوط به وجود رابطه مثبت و معنادار بین گرایش و تمایل شرکت فعالیت های بازاریابی و مزیت مشهود، مزیت پایدار، مزیت پویا، مزیت متجانس و مزیت مرکب را مورد تأیید قرار دادند.کلیدواژه ها
فعالیت های بازاریابی ، مزیت رقابتی، شرکت، مزیت متجانس، مزیت مرکبمقالات مرتبط جدید
- بررسی روش های بهبود اختلال یادگیری ریاضی در دانش آموزان ابتدایی
- اثربخشی یادگیری مشارکتی بر خودشکوفایی و مهارت اجتماعی دانش آموزان پسرکلاس سوم دبستان شهرستان مینودشت
- جایگاه ویژه انشاء نویسی در مقطع ابتدایی
- مراحل نگارش مقاله علمی
- بررسی تاثیر مفهوم شادی و خوشبختی در دیدگاه اسلام و روانشاسی مثبت گرا و راهکار های آن در آموزش کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.