عارضه یابی سازمانی در صنعت هتل داری (مورد مطالعه: هتلهای استان خراسان جنوبی)
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس جهانی افق های نوین در علوم انسانی، آینده پژوهی و توانمند سازی
- کد COI اختصاصی: SCIENTIFIC01_033
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 951
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت جهانگردی و دانشجوی دکتری مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان
استادیار گروه مدیریت دانشگاه اصفهان
چکیده
هتل به عنوان یک سازمان همواره با عارضه ها و مسائل متعددی روبه رو می شود که باید برای کارایی و موفقیت بیشتر هتل چه در داخل و چه در خارج برطرف گردد. یکی از مؤثرترین روش ها برای عارضه یابی سازمان توسط ماروین واریز بورد ارائه شد که شش عامل درونی شامل هدف گذاری، ساختار سازمانی، رهبری، هماهنگی، مکانیسم پاداش و ارتباطات به عنوان عوامل اثرگذار داخلی در آن نظر گرفته شده اند که بایستی در عارضه یابی سازمان مورد بررسی قرار گیرند بود با توجه به اهمیت این ابعاد در هتل ها، این مدل برای انجام پژوهش انتخاب شد. پژوهش حاضر پژوهشی توصیفی و کاربردی است که در زمستان 1٬391 و بهار 1٬392 در کلیه هتل های استان خراسان جنوبی انجام شد. جامعه پژوهش شامل کلیه کارمندان و کارشناسان مدل های مذکور بوده است. با توجه به محدود بودن جامعه پژوهش از روش سرشماری استفاده شد و تعداد 330 پرسش نامه بین کارکنان هتل ها پوستی شد از این تعداد 121 پرسش نامه جمع آوری شد. ابزار گردآوری داده ها پرسش نامه ای استاندارد بوده و برای تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS اسناد به دست. براساس یافته های این پژوهش صنعت هتل داری استان خراسان جنوبی براساس ابعاد مدل وایزبورد وضعیت مناسبی ندارد.کلیدواژه ها
استان خراسان جنوبی، هتل، عارضه یابی سازمانی، مدل شش بعدی واریز بوردمقالات مرتبط جدید
- بررسی روش های بهبود اختلال یادگیری ریاضی در دانش آموزان ابتدایی
- اثربخشی یادگیری مشارکتی بر خودشکوفایی و مهارت اجتماعی دانش آموزان پسرکلاس سوم دبستان شهرستان مینودشت
- جایگاه ویژه انشاء نویسی در مقطع ابتدایی
- مراحل نگارش مقاله علمی
- بررسی تاثیر مفهوم شادی و خوشبختی در دیدگاه اسلام و روانشاسی مثبت گرا و راهکار های آن در آموزش کودکان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.