تأثیر بازارگرایی الکترونیکی بر سطح پذیرش بازاریابی خدمات الکترونیکی در حوزه بهداشت و درمان (مورد: بیمارستان های شهرتهران)

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیقات بازاریابی
  • کد COI اختصاصی: MKTRCONF01_096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 609
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منیژه حقیقی نسبت

دانشیار، دکترای مدیریت بازاریابی، دانشگاه الزهرا (س)، تهران، ایران

مینا سعادتی

کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی، دانشگاه الزهرا (س)، تهران، ایران

آیدا خلیلی

کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی، دانشگاه الزهرا (س)، تهران، ایران

چکیده

هدف پژوهش حاضر ارزیابی سطح پذیرش بازاریابی الکترونیکی سازمان ها از دیدگاه بازارگرایی الکترونیکی در حوزه بهداشت و درمان می باشد. این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از نظر جمع آوری داده ها، توصیفی از نوع پیمایشی می باشد. جامعه آماری این پژوهش مدیران و خبرگان بیمارستان ها در شهر تهران و تعداد نمونه 100 نفر است. داده ها با پرسشنامه جمع آوری شده و با استفاده از نرم افزار spss نسخه 19 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. بنابراین یافته ها نشان می دهد که بین بعد نظری و بعد رفتاری بازارگرایی الکترونیکی با سطح پذیرش بازاریابی الکترونیکی همبستگی مثبت و معنادار وجود دارد و تمام فرضیات تأیید می گردند و نیز انجام رگرسیون ساده و چندگانه، مهم بودن بعد رفتاری را در بیان سطح پذیرش بازاریابی الکترونیکی نشان داد. ولی تغییرات مربوط به بعد نظری را به طور معنادار پیش بینی نکرد. همچنین نتایج حاکی از آن است که پذیرش بازاریابی الکترونیکی در بیمارستان های واقع در شهر تهران، در مرحله انتقالی از سطح ارتباطات به سمت تراکنشی پیش می رود. و با توجه به ابعاد بازارگرایی الکترونیکی اکثر بیمارستان ها از مرحله شروع خوبی برخوردار می باشند، با این حال در مرحله پیاده سازی به کندی عمل می کنند.

کلیدواژه ها

بازاریابی الکترونیکی، بازارگرایی، بازارگرایی الکترونیکی، سلامت الکترونیکی، پذیرش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.