میکروکپسوله سازی روغن ماهی و افزودن آن بر روی کیفیت همبرگرگوشت گاو در طول ذخیره سازی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
  • کد COI اختصاصی: ICSDA02_203
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 569
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عیسی بهرامی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد منابع طبیعی، فرآوری محصولات شیلاتی، مطالعات دریاچه ارومیه، دانشگاه ارومیه، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه. ایران

چکیده

گرایش مصرف کنندگان به سوی استفاده از غذاهای سالم در کشورهای توسعه یافته روبه رشد است. از روغن ماهی به عنوان یکی از غذاهای سالم یاد می شود. اسید چرب امگا- ٣ یک اسید چرب ضروری برای سلامتی انسان است. اثرات این اسیدهایچرب بر سلامت انسان , پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی , سرطان , عملکرد صحیح مغز و بافتهای عصبی به خوبی مشخص شده است .این اسیدهای چرب که توسط خود بدن ساخته نمی شوند، به همین دلیل امگا- ٣ باید از طریق غذاها توسط بدن انسان دریافت گردد. همانطور که گفته شد روغن ماهی به عنوان منبع غنی از اسید های چرب امگا- ٣ مانندDHA و EPA می باشد. با توجه به اینکه مرتباً توصیه میشود دریافت روزانه این اسیدهای چرب افزایش یابد و با توجه به پایین بودن پذیرش ماهیان چرب و همچنین دریافت آنها بصورت مکمل , باید به دنبال راههای دیگری بود تا از دریافت مقدار کافی اسیدهای چربامگا ٣ اطمینان حاصل شود . یکی از راههای متداول غنی سازی غذاهای مختلف با روغن ماهی است , حال میکروکپسوله کردن روغن ماهی و افزودن آن بر روی کیفیت همبرگر گوشت گاو در طول ذخیره سازی یکی از راه های بسیار خوب برای حذف طعم نامطلوب و جلوگیری از اکسیداسیون روغن ماهی می باشد. یکی از راههای متداول غنی سازی غذاهای مختلف با روغنماهی است , حال میکروکپسوله کردن روغن ماهی و افزودن آن بر روی کیفیت همبرگر گوشت گاو در طول ذخیره سازی یکیاز راه های بسیار خوب برای حذف طعم نامطلوب و جلوگیری از اکسیداسیون روغن ماهی می باشد.بنابراین فرآورده گوشتی تولید شده دارای ارزش غذائی بالاتر، فراسودمند تر و سلامت مصرف کننده را تضمین می کند.

کلیدواژه ها

روغن ماهی، امگا- ٣ ،میکروکپسوله کردن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.