کار آفرینی و نقش آن در توسعه ژئوتوریسم گنبدهای نمکی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین همایش ملی چالش ها و راهکارهای توسعه
- کد COI اختصاصی: KRESEARCH02_073
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 845
نویسندگان
عضو هیات علمی گروه زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج
دکتری پترولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران شمال، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، تهران، ایران
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج.
چکیده
کارآفرینی به عنوان عامل کلیدی رشد و توسعه اقتصادی در عصر مدرن شناخته شده ست و طی چند ساله گذشته، دولت ها به طوری جدی به توسعه کارآفرینی پرداخته اند، زیراکارآفرینی موجب بهره مندی مردم و کشور می شود. قبل از آن که مردم بتوانند کاری را شروع کنند، باید دارای سرمایه، تکنولوژی، تسهیلات لازم برای تولید کالا و نیروی کارمناسب بود. همچنین دارای روحیه مناسب و شرایط روانی متعادل برای موفقیت در کارآفرینی باشند. در ایران بیش از 100 گنبد نمکی وجود دارد که منابع اقتصادی با اهمیت در گنبدهای نمکی، نمک می باشد و علاوه بر آن در تولید آب شور، ذخیره کردن مواد هیدروکربنی، دفن زباله و همچنین ژئوتوریسم نیز نقش دارند. تحقیقات انجام شده در فضای داخلی غارها نشان می دهد که این غارها قابلیت درمانی بالایی دارند و گردشگران مبتلا به ناارحتی های تنفسی با ماندن و تنفس در اینگونه فضاها، نه تنها بهبود پیدا می کنند بلکه از چشم اندازهای زیبای داخل غار و آرامش حاکم بر آن بهره مند می شوند. این خواص درمانی غارهای نمکی باعث رونق ژئوتوریسم پزشکی نیز میشود. بنابراین با تشویق کارآفرینان برای استفاده از این بستر مناسب می توان گامهای موثری برای رشد و شکوفایی اقتصاد کشور برداشتکلیدواژه ها
کارآفرینی،توسعه، ژئوتوریسم،گنبدنمکیمقالات مرتبط جدید
- روش های مستقل تامین منابع مالی شرکت ها مطالعه موردی تعاونگران استان کرمان
- اندازه گیری درجه وابستگی رشد اقتصادی ایران بر محیط زیست و منابع طبیعیتجدیدناپذیر
- استراتژی بهینه سازی پرتفو به روش کلی با چارچوب نظام مند
- Investigating the perceived risk of online shopping during the Corona outbreak (Instagram case study)
- بررسی نقش گیمیفیکیشن، خلق دانش و جهت گیری کارآفرینانه در عملکردشرکت (مورد مطالعه: کارکنان بیمه آسیا مشهد)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.