استفاده از نرم افزار جامع مالی اداری در راستای یکپارچه سازی و بهبود فعالیتهایشرکت توزیع برق لرستان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین همایش ملی و دومین همایش بین المللی مدیریت و حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: MANAGEMENTBONYAD02_137
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 775
نویسندگان
کارشناس برق قدرت
کارشناس ارشد برق قدرت شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان
کارشناس ارشد مدیریت صنعتی
چکیده
امروزه یکپارچه سازی فعالیت ها در سازمانها از اهمیت بسیاری برخوردار است و داشتن یک استراتژی هدایت شده برای آنضروری است. جهت یکپارچه سازی فعالیتهای مختلف سازمان می بایست از سیستم اطلاعات مدیریت استفاده نمود ، سیستمهای اطلاعات مدیریت تا قرن بیستم با تانی به حرکت خود ادامه داد و علت آن عدم توانایی بشر در حفظ، نگهداری و بازیابیاطلاعات بوده است. با توسعه کامپیوترهای با ظرفیت،سرعت و دقت بالا در اواسط قرن بیستم، تکامل و کاربرد مفاهیم سیستمهای اطلاعات مدیریت روند دیگری یافت و با سرعت بیشتری توسعه یافت که حاصل آن تغییرات در عملیات و فعالیتها ووظایف سازمان می باشد.هدف سیستم های اطلاعات مدیریت افزایش روند ارائه و اداره اطلاعات و کاهش حدس و گمان در حل مشکلات در سطوحمختلف سازمان و ارائه گزارشات روزآمد و اطلاعات مفید به مدیر سازمان جهت برنامه ریزی های آینده و تصمیم گیری میباشد. این مدیر برای گردآوری داده ها و پردازش آنها به سیستم های اطلاعاتی و رایانه ای نیاز دارد. بنابراین مدیریت سیستممی بایست دید مدیریتی و دید سیستمی داشته باشد و از امکانات سیستم های اطلاعاتی و فن آوری اطلاعات استفاده نماید.در این مقاله نحوه پیاده سازی سیستمهای اطلاعات مدیریت در شرکت توزیع برق لرستان بیان شده است و در همین راستابه معرفی نرم افزار جامع مالی اداری پرداخته ایمکلیدواژه ها
سیستم اطلا عات مدیریت، نرم افزار جامع مالی اداری، بهبود فعالیتها، یکپارچه سازی فعالیتها، برنامه ریزی، کنترلمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.