بررسی تاثیر آمیخته های بازاریابی بر فروش محصولات خشکبار استان خراسان جنوبی از دیدگاه مصرف کنندگان
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی ابزار و تکنیکهای مدیریت
- کد COI اختصاصی: MANAGTOOLS02_335
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 685
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی، نیشابور، ایران
کارشناسی مدیریت بازرگانی، دانشگاه پیام نور، بیرجند، ایران
کارشناسی مدیریت بازرگانی، دانشگاه پیام نور، بیرجند، ایران
چکیده
خشکبار از عمده محصولات تولیدی در استان خراسان جنوبی می باشد که نزدیک به 70 درصد درآمد استان خراسان جنوبی راشامل می شود و به عنوان محصولات استراتژیک استان خراسان جنوبی شناخته می شوند و با توجه به اینکه خشکبار از منابع غنیو مغذی محسوب می گردد مشتریان فراوانی را در ایران و سایر نقاط جهان دارا می باشد. از این رو هدف ما از این پژوهش بررسیتاثیر آمیخته های بازاریابی بر فروش محصولات خشکبار استان خراسان جنوبی از دیدگاه مصرف کنندگان است به نحوی که بتوانمحصولاتی را عرضه داشت که به بهترین نحوه ممکن نیاز مشتریان را برطرف کند و بتواند بیشترین فروش را عاید تولیدکنندگانکند. این پژوهش از نظر ماهیت و هدف از نوع تحقیقات کاربردی محسوب می شود و از نوع تحقیقات همبستگی است که میزانرابطه میان متغیرهای مستقل و وابسته را می سنجد که با رویکرد توصیفی پیمایشی انجام شده است. این پژوهش در 6 ماههنخست سال 1394 در استان خراسان جنوبی انجام شده است که تعداد 176 تولید کننده مورد بررسی قرار گرفت. پس از تجزیه وتحلیل اطلاعات بدست آمده نتایج حاصل نشان داد که آمیخته بازاریابی ترفیع در ارتباط با فروش محصولات تاثیری بیشتری داردو می تواند در پیشبرد فروش محصولات خشکبار بیشترین نقش را ایفا کند. همچنین استفاده از یک روش قیمت گذاری مناسب ونوع محصول تولیدی و مکان عرضه محصول نیز در فروش تولید کنندگان تاثیرگذار است.کلیدواژه ها
محصول، قیمت، ترفیع، مکان، خشکبار، فروشمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.