تحلیل و بررسی معادلات حاکم بر ژیروسکوپ های نرخی و مدلسازی آنها در نرم افزار متلب
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی ناوبری
- کد COI اختصاصی: TNNC01_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 895
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ، دانشکده برق
چکیده
امروزه در صنایع مختلف ژیروسکوپ های نرخی کاربردهای متعددی در بخش های صنعتی و نظامی دارند . برای آنکه بتوان عملکرد ژیروسکوپ های نرخی را در سیستم های مختلف به درستی ارزیابی کرد ، بایستی با رفتار ، عملکرد و ساختار این ژیروسکوپ ها آشنایی داشت . همچنین توجه به این نکته ضروری به نظر می رسد که امروزه سعی می شود برای ارزیابی عملکرد و بررسی صحت رفتار دستگاه ها و سیستم های مختلف در شرایط متفاوت کاری از شبیه سازی نرم افزای استفاده شود . لذا از جمله اهداف مهم این مقاله ، مدلسازی و نهایتاً شبیه سازی نرم افزاری مدل بدست آمده از ژیروسکوپ مورد نظر جهت صرفه جویی در وقت و هزینه می باشد . در این مقاله ابتدا به ساختار ، نحوه عملکرد و معادلات حاکم بر ژیروسکوپ های نرخی پرداخته می شود و سپس به مدلسازی این نوع ژیروسکوپ ها با در نظر گرفتن عوامل تأثیرگذار بر خروجی ( مانند دریفت ، نویز و ... ) ، در نرم افزار متلب پرداخته شده است . لذا اهمیت مدل بدست آمده برای ژیروسکوپ مورد نظر در این مقاله ، دقت و رفتار نزدیک به واقعیت آن است .کلیدواژه ها
مدلسازی ، ژیروسکوپ نرخی ، سرعت زاویه ای ، شبیه سازیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مقایسه ای معیارهای ارزیابی نظریه ذهن: پل زدن بین شناخت انسانی و مصنوعی
- تولید محتوا با قدرت هوش مصنوعی: تحول بازاریابی دیجیتال
- دوخت تصاویر تهیه شده توسط پهپاد با استفاده از یادگیری عمیق بدون نظارت
- Stitching of drone images using unsupervised deep learning
- بررسی کاربردهایی از منطق فازی در حل مسائل مهندسی عمران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.