آموزش و یادگیری الکترونیکی در ایران، چالش ها و موانع به ایده آل نرسیدن آن

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کاربردی
  • کد COI اختصاصی: ICEASCONF01_612
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1016
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

قباد فولادی

محمدرضا سرمدی

زهره اسمعیلی

چکیده

زمینه و هدف:آموزش الکترونیکی نوعی استفاده هدفمند از سیستم الکترونیکی و کامپیوتری برای پشتیبانی از فرایند یادگیری می باشد. با توجه به اینکه هدف آموزش الکترونیکی تحول در ابزارها و روشها در جهتی است که هر فرد در هر زمان و هر مکان بتواند با امکانات خودش و در هر زمانی که خود مشخص می کند مشغول یادگیری شود، طرح چالشهای آموزش الکترونیکی برای هشدار به منظور ایجاد تمرکز بیشتر، انجام پیش بینی لازم، تدارک و سرمایه گذاری مناسب، و تهیه ی برنامه استراتژیک در سیستم یادگیری اقدامی لازم و برای موفقیت آن ضروری است. هدف پژوهش حاضر پرداختن به موضوع آموزش الکترونیک در ایران،چالشها و موانع به ایده آل نرسیدن آن می باشد. روش تحقیق: روش تحقیق در این مقاله از نوع پیمایشی، کتابخانه ای و مروری است که جمع آوری اطلاعات با استفاده ازمستندات چاپی و الکترونیکی مرتبط با موضوع صورت گرفته است. یافته ها: با عنایت به مطالعات صورت گرفته در پیشینه های پژوهشی مربوط به چالش ها و موانع آموزش و یادگیری الکترونیکی، مهمترین موانع و چالش های سد راه را می توان موانع فردی،مدیریتی، پداگوژیک، سازمانی و تکنولوژیکی دانست.نتیجه گیری: با توجه به مطالعه و تحقیق صورت گرفته مسلم است که چالش ها و موانع موجود، در مسیر آموزش و یادگیری الکترونیکی در کشور، سد بزرگی ایجاد نموده است. و با این حال نسبت به سایر کشورهای پیشتاز در زمینه ی پرداختن به آموزش و یادگیری الکترونیک فاصله ی زمانی و مکان قابل ملاحظه ای داریم. لذا برای رسیدن به نقطه ی ایده آل در آموزش و یادگیری الکترونیکی می بایست به سرعت در این زمینه با رویکردی مناسب در رفع چالشها و موانع موجود اقدام سریع را دردستور کار قرار دهیم.

کلیدواژه ها

آموزش الکترونیکی ، یادگیری الکترونیکی، چالش ها ، موانع

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.