کاربرد سیستم استنتاج فازی ممدانی در تعیین میزان TDS آب سد اکبتان همدان با استفاده از پیراسنجه های شیمیایی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کاربردی
  • کد COI اختصاصی: ICEASCONF01_200
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 493
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پیمان خلیلی

دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی های محیط زیست،دانشکده کشاورزی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)

چکیده

توسعه پایدار در هر نظام نیازمند پایانی مولفه های آن نظیر محیط زیست، فرهنگ، سیاست و مدیریت های علمی و بهینه کشاورزی و منابع طبیعی می باشد. یکی از روشهای نو ظهور در حل مسایل مهندسی جهت مدلسازی سیستمهایی که دارای پیجیدگی زیاد یا عدم صراحت بوده و یا داده های کافی از آنها موجود نیست، استفاده از مدل سیستم استنتاج فازی است چون در این روش بر اساس قوانین اگر-آنگاه بنا نهاده شده قادر به تعیین ارتباط بین ورودی ها و خروجی ها با کمک این قواعد است. پارامترهای مورد سنجش در این تحقیق عبارتند از خاصیت اسیدی ،میزان شوری،کدورت،هدایت الکتریکی،اکسیژن محلول ،اکسیژن خواهی شیمیایی،اکسیژن خواهی زیست شیمیایی ،کل جامدات معلق و کل جامدات محلول که از طریق مدل سیستم استنتاج عصبی- فازی ممدانی مورد بررسی قرارگرفته که همبستگی زیادی بین مقادیر شبیه سازی شده با مقادیرمشاهداتی وجود دارد.با کنترل پیراسنجه های شیمیایی مطابق استاندارد های محلی و بین المللی و نظارت مستمر می توان از آلودگی آب سد اکبتان جلوگیری کرد.

کلیدواژه ها

سیستم استنتاج عصبی –فازی ،کیفیت فیزیکو شیمیایی ،پیراسنجه های شیمیایی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.