کاربرد تله متری و کنترل از راه دور آب شهری جهت مدیریت بهینه منابع
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کاربردی
- کد COI اختصاصی: ICEASCONF01_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 804
نویسندگان
دانشجو
استادیار دانشگاه رازی کرمانشاه
استادیار دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده
امروزه به دلیل وجود مسافتهای طولانی و صعب العبور هزینه های کابل و کابل کشی آسیب پذیری کابلها، زمان اجرای طولانی و مشکل در تغییرات مسیر کابلها استفاده از کابل د رمدارات فرمان مقرون به صرفه نیست. لذا نیاز به راه حل بهتری در این زمینه احساس می گردد طی چند سال اخیر سیستمهای تله متری به عنوان راه حلی کاملا کارآمد و مناسب حل مشکل فوق مطرح شده و باعث ایجاد تحول عظیم در صنایع مختلف به ویژه همین سیستمهای آبرسانی شده است بدین ترتیب کهاطلاعات ماننند فرامین وصل پمپ های و مقادیر آنالوگی چون سطح مخازن، فلوی مسیرها و.. از طریق امواج رادیویی در مسافتهای طولانی بدون نیاز به سیم انتقال می یابند از جمله اهداف و نوآوری های پژوهش : مدیریت مصرف و صرفه جویی در منابع آب شهری ، مدیریت زمان جهت رفع رخدادهای احتمالی در سازه سد، مدیریت حجم اب انتقال از ورودی تا خروجی مخزن تامین آب، مدیریت بحران و پیش بینی میزان مصرف ، مدیریت کیفیت و کنترل پارامترهای کیفی اب شربکلیدواژه ها
تله کنترل، تله متری، مانیتورینگ، مدیریت بهینه منابع آب RTUاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.