بررسی ساز و کارهای کنترل ریزشبکه های جزیره ای به روش کنترل دروپ محلی زاویه- فرکانس
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم مهندسی و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: NSOECE04_117
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2148
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی (برق-قدرت) دانشگاه آزاد بوشهر
استادیار گروه برق دانشگاه آزاد بوشهر
استادیار گروه برق دانشگاه آزاد بوشهر
چکیده
در این تحقیق یک استراتژی جدید مدیریت انرژی مبتنی بر روش کنترل افتی با مشی غیرمتمرکز و بدون هیچ لینک مخابراتی برای یک ریزشبکه جزیره ای متشکل از منابع ولتاژ اینورتری، به منظور تقسیم توان اکتیو/راکتیو مناسب بین ریز منابع، تنظیم ولتاژ در باس های ریزشبکه و نیز بهبود رفتار گذرا و دینامیکی آن، بر اساس مشخصه های غیرخطی بار ارائه گردیده است. اهداف مذکور با بهره گیری از یک مدل کنترلی بهبود یافته دروپ زاویه - فرکانس، صورت می پذیرد و برای تایید عملکرد طرح پیشنهادی، سیستم مورد مطالعه بااستفاده از نرم افزار MATLAB و حضور سه DGاینورتری شبیه سازی شده است. در مدل کنترلی مذکور اشکالات وارده بر کنترلرهای رایج دروپ، با طراحی یک کنترلر انعطاف پذیر دروپ زاویه- فرکانس، مرتفع شده است. این کترل شامل دو حلقه کترلر زاویه- فرکانس برای تقسیم توان مناسب در بین واحدها و یک کنترلر ولتاژ برای کنترل دروپ ولتاژ است. این دو، تقسیم بار را برخلاف معادلات تقسیم توان رایج P-f، بر اساس دروپ زاویه- فرکانس و با بهره گیری از کنترلرهای PI انجام می دهد. مهمترین مزیت این کنترلر ثبات فرکانس است که به تقسیم صحیح توان در بین DGS منجر شده استکلیدواژه ها
تولید پراکنده، ریز شبکه جزیره ای، کنترل غیرمتمرکز، تقسیم توان، کنترل دروپ زاویه –فازمقالات مرتبط جدید
- بررسی به کارگیری سیستم ذخیره سازی انرژی با استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر
- اقدامات لازم برای حفاظت از محیط زیست دریایی
- ارائه طرح مبتنی بر رایانش ابری جهت ارتقاء بهره وری صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: مدیران خودرو)
- مروری بر تکنولوژی ماکرویو برای خردایش سنگ های کمیاب
- کاربرد و بکارگیری تکنولوژی های اینترنت اشیا ، یادگیری ماشین و پردازش تصویر در امنیت و کنترل خودرو
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.