بررسی تأثیر عوامل کلیدی مدیریت سبد پروژه در جهت نیل به موفقیت پروژه (مطالعه موردی: شرکت جم صنعت کاران- منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم مهندسی و تکنولوژی
  • کد COI اختصاصی: NSOECE04_045
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 506
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هشام ناظریان

گروه مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر،قائمشهر , ایران

علی رضا حبیبی

گروه مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر،قائمشهر , ایران

چکیده

مدیریت سبد پروژه از تئوری مدیریت سبد سهام نشات گرفته و سعی دارد سبدی با حداکثر ارزش و حداقل ریسک برای سازمان فراهم آورد. این تحقیق ضمن تبیین مفهوم مدیریت پروژه های صحیح به شناسایی عوامل موثر در مدیریت سبد پروژه (مدیریت انجام صحیح پروژه ها)و تاثیر این عوامل را بر موفقیت پروژه های شرکت جم صنعت کاران می پردازد. جامعه آماری برای این پژوهش 1740 نفر از پرسنل شرکت جم صنعت کاران بوده که حجم نمونه آماری پژوهش برابر 110 نفر از مدیران، معاونین، سرپرست های واحدهای اجرایی شرکت می باشد. اطلاعات و داده ها بر اساس پرسشنامه جمع آوری شده که با استفاده از نرم افزار SPSS ، آزمون t، ضرایب رگرسیونی، فریدمن، Anova به تحلیل توصیفی و استنباطی داده پرداخته شده است. نتایج نشان داد که مدل انتخاب شده بسیار مناسب بوده و هر سه عامل انتخاب، اولویت بندی و متوازن کردن پروژه ها در موفقیت سبد پروژه نقش کلیدی دارند. مهمترین عامل در مدیریت سبد پروژه انتخاب پروژه های مناسب با اهداف سازمانی است. همچنین نتایج نشان داده که این عوامل از دیدگاه های جنسیتی، تحصیلات، سابقه شغلی، استفاده از نیروهای متخصص و ماهر، عوامل استراتژیکی، سیاسی، محیطی، تکنولوژی، ریسک های ناشی از سود و زیان در مقابل هزینه ها و درآمدها بر موفقیت سبد پروژه تأثیر گذار می باشد.

کلیدواژه ها

مدیریت سبد پروژه، انتخاب سبدپروژه ، اولویت بندی سبدپروژه، متوازن سازی سبد پروژه، موفقیت سبد پروژه، شرکت جم صنعت کاران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.