بررسی آزمایشگاهی تأثیر میزان اکسید منگنز بر روی پایة گاماآلومینا در واکنش تخریب کاتالیزوری ازن

  • سال انتشار: 1382
  • محل انتشار: هشتمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
  • کد COI اختصاصی: NICEC08_077
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1407
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یونس حق روان

مرکز تحقیقات مهندسی آذربایجا نشرقی پژوهشکده مهندسی وزارت جهادکشاور

رامین زادغفاری

علی اکبر مصورفر

محمدرضا باغچه وان

چکیده

در این تحقیق تأثیر درصدهای وزنی مختلف اکسید منگنز ( ٣، 7 و 10 درصد) بر روی پایة گاما آلومینا برای واکنش تخریب کاتالیزوری ازن به صورت تجربی بررسی شد ه است. برای این منظور از یک سیستم داده برداری شامل ژنراتور ازن، راکتور کاتالیزوری و سنسورهای ازن استفاده شده است. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که در دمای°C ٩٠ ، با افزایش مقدار جز فعال (اکسید منگنز) میزان تبدیل افزایش م ییابد ولی آهنگ این افزایش کاهش م ییابد که به طور نمونه در سرعت فضائی ١ / ٠ ، میزان تبدیل با کاتالیزورهای حاوی ٣٧ و ١٠ درصد وزنی اکسید منگنز به ترتیب 11/2 و 26/1 و 34/9 درصد بوده که با توجه به نتایج فوق نرخ افزایش درصد تبدیل کاهش یافته است.

کلیدواژه ها

ازن؛ کاتالیزور؛ گاما آلومینا؛ اکسید منگنز؛ تخریب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.