بررسی میزان توانمندی کتابداران دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان درشناخت گونه ها، کارآیی ها و ارزشهای منابع اطلاعاتی مطالعه موردی ( کتابخانه دانشگاه های آزاد استان همدان)

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی اقتصاد مدیریت و علوم کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: ICMAS01_326
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 409
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لیلا گودرزی

مدرس دانشگاه پیام نور ایران

بابک عبدالملکی

مدرس دانشکده مدیریت دانشگاه پیام نور، ایران

سیما مجیدی

مدرس دانشکده مدیریت دانشگاه پیام نور، ایران

چکیده

هدف این پژوهش بررسی میزان شناخت کارکنان کتابخانهها، نسبت به گونهها، کارآییها و ارزشهای اطلاعاتی منابع اطلاعاتی این پژوهش از نوع پیمایشی توصیفی پیمایشی است و به لحاظ هدف نیز کاربردی است ،تکنیک گرد آوری داده هاپرسشنامه و بر مبنای مقیاس لیکرت و حاوی 30 پرسش بسته بوده که بر مبنای تعاریف توانمندی کارکنان و منابع اطلاعاتی ، موجود در متون و مقالات رشته کتابداری و مدیریت طراحی و پس از اطمینان از روایی و پایایی آن با ضریب ( 92 درصد) در اختیار جامعه پزوهش قرار گرفته. تجزیه و تحلیل داده ها نیز به دو صورت آمار توصیفی واستنباطی صورت گرفته است وبرای تحلیل داده ها از نرم افزارspss استفاده شده است . که نتایج این تجزیه وتحلیل به شرح زیر می باشد . میزان شناخت کتابداران دانشگاه های آزاد استان همدان از گونه ها، کارآیی ها و ارزشهای اطلاعاتی منابع اطلاعاتی در حد زیادی است . داشتن مهارت کافی ، وجود انگیزه کافی ،کمبود کتابداران خلاق، پویا و مطلع ، برقراری ارتباط با سایرکتابخانه ها و اشتراکمنایع و تفکیک شدن وظایف کارکنان کتابخانه به ترتیب مهمترین دلایل شناخت کتابداران دانشگاه های آزاد استان همدان از گونه ها، کارآیی ها و ارزشهای اطلاعاتی منابع اطلاعاتی می باشد

کلیدواژه ها

توانمندی کارکنان – کتابداران – کتابخانه های دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان – منابع اطلاعاتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.