تحلیل میزان تاثیرگذاری استفاده از STATCOM و SVC در شبکه ای شامل منابع تولید پراکنده ازنقطه نظر کیفیت توان کاهش دینامیکی ولتاژ و عدم تعادل ولتاژ

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
  • کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF03_0797
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 515
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کوروش اپرناک

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

بابک مظفری

دانشیار گروه مهندسی برق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

فرامرز فقیهی

استادیار گروه مهندسی برق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

چکیده

عدم تعادل ولتاژ و کاهش دینامیکی ولتاژ از جمله دلایل مهم اتلاف انرژی در شبکه قدرت می باشند و زیان های اقتصادی قابل توجهی را به صنعت برق تحمیل می کنند و از سوی دیگر با در نظر داشتن روند رو به رشد استفاده از سیستم های تولید پراکنده می توان با بهره جویی از ادوات FACTS کیفیت توان و عدم تعادل ولتاژ را تا حد قابل توجهی کاهش داد. مسئله کیفیت توان با توجه به افزایش آگاهی مصرف کننده ها و رشد بارهای حساس در سیستم قدرت، یکی از موارد توجه شرکتهای توزیع برق است. کاهش مقدار موثر یا ماکزیمم ولتاژ بین 0.1-0.9 پریونیت در فرکانس اصلی برای مدت زمان 0/5 سیکل تا یک دقیقه را بعنوان کاهش دینامیکی ولتاژ تعریف می کنند که یکی از مسائل کیفیت توان است، وارد کردن بارهای بزرگ مانند کوره ها، راه اندازی موتورهای القایی بزرگ و یا خطای خط به زمین (SLG) و جابجایی بار از یک منبع قدرت به منبعی دیگر از دلایل اصلی ایجاد کاهش دینامیکی ولتاژ در سیستم قدرت است. تجهیزاتی نظیر DVR ها و ادوات FACTS موازی بارهای سیستم را در مقابل اثرات سوء کاهش دینامیکی ولتاژ کیفیت توان کاهش دینامیکی ولتاژ و عدم تعادل ولتاژ در شبکه ی نمونه شامل منابع تولید پراکنده پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.