مدیریت جامع پروژه ها

  • سال انتشار: 1384
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت پروژه
  • کد COI اختصاصی: IPMC02_013
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3231
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ابراهیم چناری

پژوهشکده سیستمهای دفاعی - سازمان صنایع هوافضا

فرید به آذین

پژوهشکده سیستمهای دفاعی - سازمان صنایع هوافضا

یداله همتی

پژوهشکده سیستمهای دفاعی - سازمان صنایع هوافضا

چکیده

پیشرفت زمان ، استفاده از رویکردهای یکپارچه مدیریت پروژه در سازمانها با ساختارهای متفاوت ، بعنوان یک مزیت رقابتی ، مدنظر مدیران ارشد ، متخصصین و مشاوران سازمانی قرار گرفته است. بر این اساس ، کلیه افراد شرکت کننده در پروژه ها ، بر اساس نقش و مسوولیت خود ، می بایستی امکان ارسال و دریافت اطلاعات مناسب به زبان پروژه را دارا بوده و با نحوه تاثیرگذاری این ارتباطات بر کل پروژه ، آشنایی داشته باشند. بنابراین می توان گفت ، رمز موفقیت مدیر پروژه ، اولاً ، در دست داشتن اطلاعات کافی ، مناسب و به موقع در طول حیات پروژه، و در درجه دوم ، پردازش های صحیح ، سریع واستخراج شاخص های دقیق کنترلی می باشد. لذا در جهت پیاده سازی رویکردهای یکپارچه مدیریت پروژه ، استفاده از ابزاری که بتواند در تولید ، جمع آوری ، ذخیره سازی ، طبقه بندی ، پردازش ،انتشار و به روز رسانی اطلاعات به مدیران پروژه ها و سایر افراد سازمان یاری رساند ، ضروری به نظر می رسد. ترکیب Microsoft Project Web Access , Microsoft Project Professional , Microsoft Project Server یک راه حل جامع ( Solution ) مدیریت پروژه ارایه می کند که سهولت استفاده ، پایگاه داده ای متمرکز ، امکان گزارش گیری و تحلیل و مدلسازی بسیار قدرتمندی را دراختیار مدیران پروژه ها قرار می دهد . سایر منابع درون سازمان براساس نوع ارتباط آنها با پروژه بعنوان کاربران مرورگر اینترنتی Iternet Explorer ز طریق Microsoft Project Web Access در مسیر اطلاعات پروژه قرار می گیرند.

کلیدواژه ها

Enterprise Implementation Framework ( EIF ) Work Breakdown Structure ( WBS ) Enterprise Project Management ( EPM ) Microsoft Project rofessional ( MPP ) Microsoft Project Server Microsoft Project Web Access

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.