مقایسه ی دقت آشکارسازهای Harris سه بعدی و Cuboid در بازشناسی فعالیت های انسانی پایگاه داده ویزمن

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
  • کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF03_0141
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 683
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

دینا ارمندی

دانشجوی کارشناسی ارشدالکترونیک گروه برق، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران

مصطفی چرمی

استادیار مهندسی پزشکی- بیوالکتریک گروه برق، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران

چکیده

بازشناسی فعالیت انسان در حوزه ی بینایی کامپیوتر توجه بسیاری از دانشمندان را در چند سال اخیر جلب کرده است. عملیاتی نظیر استحخراج ویژگی، توصیف ویژگی، تطبیق ویژگی، خوشه بندی از جمله کارهایی هستند که در بازشناسی فعالیت های انسانی در یک دنباله ای از تصاویر ویدئویی انجام می شوند. یکی از اصلی ترین مراحل بازشناسی فعالیت های انسانی استخراج ویژگی های مکانی- زمانی است. آشکار سازهایHarris سه بعدی و Cuboid دو روش استخراج ویژگی مکانی- زمانی هستند. در این مقاله ویژگی های مکانی- زمانی دنباله ی تصاویر ویدئویی پایگاه داده ی ویزمن با دو آشکارساز Harris سه بعدی و Cuboid استخراج شده و تاثیر این دو آشکارساز روی دقت و پیچیدگی زمانی بازشناسی بررسی شده است. نتایج ما نشان داد آشکارساز Cuboid از نظر دقت و پیچیدگی زمانی بهتر از الگوریتم Harris سه بعدی است.

کلیدواژه ها

بازشناسی فعالیت، آشکارساز Harris، آشکارساز Cuboid، دقت و پیچیدگی زمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.