طراحی و تست محدود کننده جریان خطا برای آزمایشگاه مدل شبکه دانشگاه تهران

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
  • کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF03_0095
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 553
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا عرب بافراوی

کارشناسی ارشد، دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران

امیرعباس شایگانی اکمل

عضو هیئت علمی، دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران

چکیده

با افزایش ظرفیت شبکه برق و افزایش تولید انرژی الکتریکی سطح اتصال کوتاه شبکه افزایش می یابد. برای کاهش جریان اتصال کوتاه شبکه از محدودکننده های جریان اتصال کوتاه استفاده می شود که از میان انواع آن نوع محدودکننده جریان خطای هسته اشباع شده به دلایلی از جمله نداشتن تاخیر در عملکرد و بازگشت به شرایط نرمال، نداشتن محدودیت در زمان و تعداد عمل محدودکنندگی، تلفات اندک و بی نیازی به مدار تریگر بسیار پر طرفدار می باشد. در این مقاله یک ساختار جدید برای این نوع محدودکننده جریان خطا معرفی شده است که تنها با یک هسته برای هر سه فاز قادر به محود کردن جریان خطای تکفاز (شایع ترین خطای شبکه قدرت) می باشد. مزیت این ساختار کاهش حجم، وزن و هزینه ساخت آن می باشد. برای اطمینان از صحت عملکرد این ساختار جدید محدود کننده جریان خطا، یک نمونه کوچک از آن برای آزمایشگاهی مدل شبکه دانشگاه تهران طراحی و ساخته شد و در شرایط آزمایشگاه مورد تست قرار گرفت. نتایج تست صحت عملکرد ساختار جدید را مورد تایید قرار دادند.

کلیدواژه ها

جریان اتصال کوتاه، منابع تولید پراکنده، محدود کننده جریان خطا، محدود کننده جریان خطای هسته اشباع شده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.