بهینه سازی و بهبود عدم قطعیت شبکه توزیع با استفاده از توربین های بادی و استراتژی همزمان تجدید آرایش
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک
- کد COI اختصاصی: ELEMECHCONF03_0046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 713
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق- قدرت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
عضو هیات علمی گروه مهندسی برق- دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
عضو هیات علمی گروه مهندسی برق- دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج
چکیده
حضور متغیرهای توأم با عدم قطعیت در سیستم های قدرت نظیر توان خروجی توربین های بادی که به صورت تولید پراکنده در سیستم قرار می گیرند و میزان بار مصرفی مصرف کنندگان، مسائل مرتبط با سیستم های قدرتی را از حالت قطعی خارج کرده و در دسته مسائل غیرخطی قرر داده است. هدف این مطالعه پیاده سازی و بررسی تجدید آرایش در شبکه های توزیع با در نظر گرفتن چندین منبع انرژی نوبادی جهت بهبود مسئله فوق می باشد. جهت اینکار از شبکه 69 با سه تست استاندارد IEEE که در حوزه شبکه های بزرگ قرار می گیرد، استفاده شده تا نتایج بخوبی قابل اسنتناد باشد به دلیل پیچیده بودن مسأله در این تحقیق از الگوریتم قدرتمند خفاش استفاده کرده ایم و روش نمورد استفاده در پروژه، روش PEM (Point Estimate Method) که در حوزه اعداد تصادفی قرار می گیرد، می باشد. عواملی همچون، کاه شتلفات، کاهش هزینه، کاه ش آلایندگی و بهبود پروفیل ولتاژ در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرند. همان گونه که در ادامه مشاهده م یکنید روش پیشنهادی به خوبی توانسته مسئله را به سمت قابل قبولی حرکت دهد.کلیدواژه ها
عدم قطعیت، تجدید آرایش، الگوریتم خفاش، روش PEM، تولید پراکنده، کاهش تلفاتمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.